Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Invata cum sa conduci o afacere profitabila la domiciliu

de Adela Simonescu 28 Apr. 2012 4169
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Multi romani cauta sa investeasca in afacerile care pot fi demarate si conduce la domiciliu. Acestea sunt afaceri destinate celor care nu detin capitaluri serioase de investitii si celor care le detin dar doresc precautie maxima in managerizarea resurselor banesti.

Aceste afaceri la domiciliu presupun, de foarte multe ori, activitati mai simple decat afacerile complexe. De asemenea, discutam despre aceste afaceri ca despre proiecte care necesita angajati putini sau chiar deloc.

De asemenea, aceste afaceri la domiciliu prezinta numeroase provocari pentru initiatorii lor.
Trebuie sa luam in calcul faptul ca nu toti antreprenorii sunt pregatiti sa devina proprii sefi si faptul ca managementul timpului reprezinta un aspect extrem de dificil pentru multi dintre cei care doresc sa dea lovitura in mediul de afaceri.

Managerizarea timpului reprezinta o dificultate majora pentru antreprenorii care se vad in fata unor sarcini si responsabilitati variate si numeroase. Cei mai multi antreprenori care demareaza si conduc afaceri la domiciliu vor detine diverse roluri, totul pentru o gestiune eficienta a resurselor banesti.

Cel mai important aspect de care trebuie sa tinem cont cand dorim sa ne conducem afacerile la domiciliul personal si la un nivel inalt de profitabilitate este cel referitor la seriozitate cu care ne abordam planurile. Prea multi antreprenori considera ca o afacere in care investim mai putini bani si mai putin timp este si o afacere care cere mai putina seriozitate.

In fapt, afacerile de acasa trebuie privite cu toata seriozitatea, sustinute prin investitii solide de timp si energie, motivatie, pasiune si entuziasm.

Mai presus de orice, pentru a detine afaceri profitabile la domiciliu este nevoie de organizare si planificare strategica.
Este nevoie de un program de lucru stabil, constant, de consecventa, de obiective pe termen scurt si de obiective pe termen lung.

Toate aceste reguli va vor ajuta sa va asigurati sanse sporite de succes in conducerea afacerilor la domiciliu.


Tags: afaceri miciafaceri la domiciliuafaceri de succes

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cum gestionezi investitiile unei afaceri mici - 4 solutii smart pentru un manager la inceput de drum

de Idei de afaceri
22 Mai 2023
Sa fii manager tanar iti aduce multiple satisactii, cum ar fi crearea unui impact social pozitiv si flexibilitatea de a-ti gestiona timpul, avand si...

2 tehnici si metode manageriale pentru oamenii de afaceri de succes

de Marinache Horia Cristian
17 Sep 2015
Exista oameni de afaceri de succes care nici nu si-au pus problema tehnicilor manageriale si nu stiu ca ceea ce fac s-ar putea numi si management....

3 ingrediente ale unei afaceri de succes, la domiciliul personal

de Ilinca Dobrescu
02 Mar 2016
Se afirma si confirma ca afacerile demarate de la domicilul personal presupun riscuri scazute si investitii mici. In ultimul timp, majoritatea...

6 sfaturi valoroase pentru managerii care-si doresc afaceri de succes

de Anca Raileanu
26 Nov 2014
Cine nu-si doreste sa aiba o afacere de succes? Desigur, intrebarea este retorica. Ca urmare, va oferim 6 sfaturi foarte utile pentru a conduce...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]