Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

La baza afacerilor de succes stau parteneriatele eficiente!

de Maria Nicutar 10 Iul. 2013 2727
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca nu esti pregatit sa dai lovitura pe cont propriu, noi iti recomandam sa apelezi la profesionisti si sa ii transformi in parteneri de afaceri. De cele mai multe ori, un partener de afaceri se poate dovedi acea za care sa te lege pe tine de siragul de victorii si reusite de care ai atat de multa nevoie.

Adesea, pentru a ajunge la succes, mai este nevoie doar de un pas. Si multi sunt cei care se opresc inainte de victorie, cu foarte putin inainte. Ne lipsesc cunostintele de marketing, nu stam bine la capitolul contabilitate, nu dam dovada de abilitati serioase de motivare a angajatilor nostri, nu cunoastem industria in cadrul careia ne dezvoltam, nu detinem abilitati de negociere si nu numai!

Iata doar o serie de lipsuri ce reprezinta cruda realitate pentru numerosi afaceristi. Si solutia nu este sa le stim pe toate, ci sa avem alaturi profesionistii potriviti.

Si pentru ca nu trebuie sa ne mapam intotdeauna pe modelele intalnite in mediul business, un om de afaceri nu trebuie sa aiba un singur partener de afaceri, ci atatia cat crede el ca trebuie!

Asa se face ca incepem sa ne privim pe noi insine ca pe mici centre de valoare. Suntem conectati prin legaturi invizibile de oameni care ne transmit valoare si care ne ajuta sa ne crestem afacerile. In functie de maniera in care ne sprijina, in functie de profitabilitatea pe care o transfera catre noi, catre afacerile noastre, catre proiectele in care ne implicam, acesti oameni ne devin parteneri de afaceri veritabili.

Si poate ca pe hartie nu sunt, poate ca nici nu impartim profiturile propriu-zise cu ei, insa dam inapoi asa cum am primit. Este o regula esentiala, o regula de la care nu te abati niciodata pentru ca atunci cand uiti sa dai inapoi, devii un om profitor, o "lipitoare" pe umarul unui om care continua sa dea.

La final, sfatul zilei este sa va analizati cu atentie contactele, angajatii, consultantii si expertii si sa stabiliti cu toata obiectivitatea cine anume merita sa devina "partener de afaceri" alaturi de voi. Investiti in aceste relatii, cresteti-le si valorificati-le! Nu uitati ca din generozitate se nasc relatiile durabile.  Si nu uitati ca nimic nu este posibil pe cont propriu. Sunt oameni multi care te-au ajutat si care inca mai asteapta sa le intorci sprijinul!

Mult succes si afaceri prospere!

sursa foto: www.sxc.hu








Tags: parteneriate de afaceriparteneriate afaceriafaceriafacere

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cum sa atragi cei mai buni angajati pentru noua ta afacere

de Idei de afaceri
12 Dec 2023
Initierea unui business este un eveniment important in viata fiecarui antreprenor. Prima afacere poate fi comparata, cu usurinta, cu prima dragoste,...

Cum gestionezi investitiile unei afaceri mici - 4 solutii smart pentru un manager la inceput de drum

de Idei de afaceri
22 Mai 2023
Sa fii manager tanar iti aduce multiple satisactii, cum ar fi crearea unui impact social pozitiv si flexibilitatea de a-ti gestiona timpul, avand si...

Sfaturi pentru realizarea si prezentarea planului de afaceri catre banca

de Idei de afaceri
09 Feb 2024
Pentru prezentare, lungimea planului trebuie sa fie cuprinsa intre 15 si 35 de pagini, fara proiectiile financiare si anexe. Bancile uneori vor cere...

Evolutie antreprenoriala. De la o afacere mica la brand

de Idei de afaceri
07 Dec 2023
Din punctul unora de vedere, branding-ul este etapa finala pentru o afacere, apogeul, daca doriti. In momentul in care vorbim de brand, vorbim de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]