Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Management de succes: 5 sfaturi incontestabile!

de Maria Nicutar 14 Apr. 2014 3074
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Managementul unei afaceri nu va fi niciodata floare la ureche, indiferent ce universitate ai terminat si cati ani de experienta ai in spate, indiferent cate afaceri ai manageriat pana in acest moment.

Toate sunt diferite, unice. Si toate sunt conduse de oameni diferiti. Aici nu ne referim la manageri, ci la angajati. Greu de crezut pentru unii, palpabil pentru altii, insa angajatii conduc o afacere.

Evident, rolul cel mai important revine conducatorului sef. Acesta este cel care trebuie sa ia in autobuz oamenii potriviti si sa ii aseze pe locurile potrivite. Insa nu vom subestima niciodata importanta calitatii rezultatelor oferite de acestia si stim deja ca nu putem miza pe ideea ca oricine este usor de inlocuit. Nu este deloc usor daca recunosti ca rata de turnover poate sa te coste mai mult decat te asteptai.

Iar fluctuatia de personal nu este nici ea un mic ghimpe in coasta...

Iata cateva sfaturi care sa va ajute sa manageriati cu succes o afacere, indiferent in ce industrie va dezvoltati:

1. Oamenii de calitate fac afacerea buna.
Aveti nevoie de profesionisti care sa va ajute sa ridicati o afacere la rangul de imperiu profitabil iar acest lucru va fi imposibil in lipsa oamenilor potriviti. Mizati pe rigurozitatea procesului de recrutare si apoi pe trainuirea oamenilor.

2. Cunoasteti afacerea in cel mai mic detaliu. Asigurati-va ca stiti toti pasii proceselor integrate in afacerea pe care o manageriati. De la idee si concept, pana la productie si marketing, totul trebuie sa va fie clar. Nu va puteti baza pe faptul ca aveti oameni care sa se ocupe de aceste sarcini. Mergeti in fiecare departament si fiti la curent cu orice modificare.

3. Acordati salariile pe care le-ati dori voi daca ati fi pe pozitiile respective. Salariatul platit corect detine potential impresionant de a se dezvolta din punct de vedere profesional, de a ramane in companie pe termen lung, de a depune eforturile pe care voi le asteptati de la el.

4. Banii nu reprezinta totul pentru a manageria o afacere cu succes maxim. Banii cheltuiti in mod inteligent sunt cei care se pot converti in rezultate exceptionale. Asigurati-va ca stati foarte bine la capitolul management financiar si, in caz contrar, luati in echipa consultanti si experti in management financiar care sa va ajute. Acestia pot oferi rezultate incredibile cu jumatate din resursele financiare necesare pentru un amator.

5. Recunoasteti talentele si stabiliti un proces prin care sa le recrutati si sa le pastrati in companie. Acestia vor fi oameni-cheie care pot face pamantul sa se invarta si afacerea sa se pastreze pe o directie cat mai buna. Nu toti vor fi oameni ultra-talentati. Insa este nevoie de astfel de oameni in fiecare echipa, oameni care sa furnizeze idei si sa opreasca procesele in momentul in care observa greseli sau posibile motive de esecuri viitoare.


Mult succes in managementul afacerilor!


sursa foto: www.freegreatpicture.com



Tags: afaceri de successucces in afacerimanagement afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cum sa ai succes in afaceri pe baza relatiilor personale

de Teo Manole
22 Apr 2016
Numeroase studii arata ca persoanele care dezvolta relatii puternice au mai multe sanse sa creeze relatii de succes. Stiati cat de importante sunt...

2 tehnici si metode manageriale pentru oamenii de afaceri de succes

de Marinache Horia Cristian
17 Sep 2015
Exista oameni de afaceri de succes care nici nu si-au pus problema tehnicilor manageriale si nu stiu ca ceea ce fac s-ar putea numi si management....

3 ingrediente ale unei afaceri de succes, la domiciliul personal

de Ilinca Dobrescu
02 Mar 2016
Se afirma si confirma ca afacerile demarate de la domicilul personal presupun riscuri scazute si investitii mici. In ultimul timp, majoritatea...

6 sfaturi valoroase pentru managerii care-si doresc afaceri de succes

de Anca Raileanu
26 Nov 2014
Cine nu-si doreste sa aiba o afacere de succes? Desigur, intrebarea este retorica. Ca urmare, va oferim 6 sfaturi foarte utile pentru a conduce...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]