Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Rebranding continuu, la foc armat...

de Maria Nicutar 04 Mar. 2014 2262
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Este ceea ce ne trebuie pentru a tine pasul cu maniera in care se dezvolta industriile de care apartinem si in cadrul carora am promis ca ne vom dezvolta.

Si orice strategie de dezvoltare reprezinta o suma de tehnici de adaptare continua la ceea ce se cere, in acelasi timp pastrand neintinate principiile de la care nu ne vom dezice. Sunt regulile de la care nu ne abatem, oricat de mare ar fi tentatia, oricat de atractiva ar fi ideea de a numara mai multi bani la final de 2014.

Stim, tentatia este mare, insa trebuie sa recunoastem o idee nepotrivita fara eforturi majore. Punem intuitia la mijloc si trecem orice decizie prin acelasi filtru ca la inceput: Daca iau aceasta decizie, ma voi departa de promisiunile facute la bun inceput? Ma departez de strategiile de a ridica la un nivel superior eforturile de customer relationship?

Este o fuga continua si foarte confuzanta pentru antreprenori. Descoperi ca oricine poate cumpara orice, din orice tara din lume. Nu mai exista bariere si nu mai avem avantajul ca suntem afaceri locale si atunci avem intaietate la buzunarele si atentia clientilor. Cu exceptia a cateva cazuri izolate, suntem egali antreprenorilor care se afla la sute sau mii de kilometri departare de potentialii nostri clienti. Distanta nu mai este o problema pentru clienti.

Pentru noi, ceea ce a devenit avantaj pentru client ( sansa de a alege dintr-o gama mai larga de optiuni de business-uri) a devenit posibila problema pentru noi. Nivelul competitional a crescut enorm, foarte rapid.

Singura solutie este sa te reinventezi in mod continuu. O regula clasica: Ce te-a adus pana aici, nu te va duce mai departe.

Asa ca investim in branding si rebranding, in inovare si renovare, in echipe de profesionisti care dispun, mai presus de orice, de creativitate, de originalitate, de putere de generare de noi idei care sa ne ajute sa ocupam un loc important in mintea clientilor nostri.


Sa aveti succes si afaceri prospere!



Tags: afaceri profitabileafaceri in romaniaafaceri de succes

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

2 tehnici si metode manageriale pentru oamenii de afaceri de succes

de Marinache Horia Cristian
17 Sep 2015
Exista oameni de afaceri de succes care nici nu si-au pus problema tehnicilor manageriale si nu stiu ca ceea ce fac s-ar putea numi si management....

3 ingrediente ale unei afaceri de succes, la domiciliul personal

de Ilinca Dobrescu
02 Mar 2016
Se afirma si confirma ca afacerile demarate de la domicilul personal presupun riscuri scazute si investitii mici. In ultimul timp, majoritatea...

6 sfaturi valoroase pentru managerii care-si doresc afaceri de succes

de Anca Raileanu
26 Nov 2014
Cine nu-si doreste sa aiba o afacere de succes? Desigur, intrebarea este retorica. Ca urmare, va oferim 6 sfaturi foarte utile pentru a conduce...

Top 7 calitati ale omului de afaceri de succes!

de Ilinca Dobrescu
14 Nov 2017
Daca iti doresti o viata de succes, inainte de toate trebuie sa intelegi ce anume inseamna succesul pentru tine. Se prea poate ca succesul sa fie...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]