Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Secretele antreprenorilor care o duc bine pe timp de criza

de Ilinca Dobrescu 03 Iul. 2013 2944
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca ne intrebati daca asa ceva este posibil, raspunsul nostru este afirmativ, cu siguranta! Exista numerosi antreprenori care o duc foarte bine si pe timp de criza, insa regulile nu pot fi redacte in cateva pagini pe care sa le cititi intr-un sfert de ora. Sunt sfaturi, tehnici, strategii si metode care au ramas secrete.

Si cu riscul de a parea o scena desprinsa dintr-un film regizat de Stephen King, va spunem ca sunt secrete bine pazite. Nu sunt pazite de vreo organizatie secreta, asta cu siguranta nu se intampla.

Din pacate si in mod real, ele sunt pazite chiar de cei care le descopera. Descoperi o reteta de succes care te ajuta sa dai inapoi efectele nefaste ale crizei economice si ultimul lucru pe care ai vrea sa il faci ar fi sa iesi afara, in mijlocul strazii si sa strigi cu voce rasunatoare care este marea ta descoperire.

Nu suntem rai, nu suntem egoisti, suntem doar prevazatori. Nu poti sa te numesti antreprenor de succes daca ai competitori care ti-o iau inainte de fiecare data. Te numesti invins, atat si nimic mai mult.

Cu toate acestea, uneori ni se da ocazia sa mai aflam cate un mic secret de la mari oameni de afaceri. De cele mai multe ori, ei le vor oferi in momentul in care au un interviu. Noi avem astfel de interviuri cu oameni care o duc bine si pe timp de criza.

Sprijinul pe care noi vi-l putem oferi este o colectie de interviuri cu oameni de afaceri care au pornit de la zero, fara capital banesc fabulos. Au cladit afaceri solide si ne-au spus pe ce astecte mizeaza, cum au dat lovitura, de ce au gresit, cu ce ocazie, in ce situatii si nu numai.

In mare, discutam despre un veritabil indrumar d care sa va folositi pentru a va inspira, pentru a castiga din intelepciunea altora, pentru a  cerceta mediul de afaceri in toata profunzimea sa.

Detalii mai multe despre Secretele antreprenorilor care o duc bine pe timp de criza descoperiti aici >>>




Tags: afacerisecrete afacerisecretele antreprenorilorafaceri pe timp de crizaafaceri de criza

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Cum gestionezi investitiile unei afaceri mici - 4 solutii smart pentru un manager la inceput de drum

de Idei de afaceri
22 Mai 2023
Sa fii manager tanar iti aduce multiple satisactii, cum ar fi crearea unui impact social pozitiv si flexibilitatea de a-ti gestiona timpul, avand si...

Sfaturi pentru realizarea si prezentarea planului de afaceri catre banca

de Idei de afaceri
09 Feb 2024
Pentru prezentare, lungimea planului trebuie sa fie cuprinsa intre 15 si 35 de pagini, fara proiectiile financiare si anexe. Bancile uneori vor cere...

Documentele din spatele... ideilor de afaceri trebuie atent pastrate intr-un dulap metalic!

de Idei de afaceri
14 Iun 2022
Organizeaza-ti spatiul mai eficient, folosind un dulap metalic! Alege, dintr-o gama bogata de produse, modele pentru organizarea sau arhivarea...

Cifra de afaceri din comert a crescut cu 5% in primele patru luni

de Bianca Tila
03 Iun 2022
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul a crescut in primele patru luni din acest an cu 5%. Fata de perioada similara din 2021, a crescut...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]