Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Stephen Shapiro, despre puterea inovatiei in afaceri

de Marian Curelaru 11 Apr. 2014 2226
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Stephen Shapiro, specialist american in tehnici de inovare, speaker si consultant de business considerat o autoritate internationala in domeniu, a prezentat joi, la Bucuresti, antreprenorilor si reprezentantilor unor companii romanesti, perspectiva sa asupra puterii inovatiei in afaceri, informeaza Agerpres.

Invitat special al conferintei "Innovate Now!" - eveniment dedicat comunitatii de business din Romania, Shapiro a dezvoltat un sistem inovator utilizat de peste 50.000 de oameni in intreaga lume pentru a crea echipe performante de inovare si a revolutionat perspectiva asupra inovatiei in afaceri. 
 
In prezentarea sustinuta la Bucuresti, Stephen Shapiro a subliniat faptul ca inovarea inseamna capacitatea unei organizatii de a se adapta rapid si durabil tuturor schimbarilor care intervin, ca axarea pe creativitate poate distruge inovarea, care nu are neaparat legatura cu cheltuielile de cercetare-dezvoltare, cu numarul de brevete sau cu veniturile incasate din noile produse, ci cu activitatea companiei care urmareste diferentierea de concurenta pentru a fi cel mai bun intr-un domeniu. 
 
Shapiro a insistat si asupra faptului ca expertiza este inamicul inovarii si ca "cele mai bune practici" intr-un domeniu pot ajuta companiile sa fie eficiente, dar nu le ajuta sa fie cele mai bune in domeniul lor de activitate. 
 
Autor al mai multor best-seller-uri vandute in intreaga lume, Stephen Shapiro a sustinut prezentari timp de peste 20 de ani in 44 de tari despre cultura, procesul si felul in care bunele practici opresc organizatiile in a duce inovarea cu un pas mai departe. 
 
Shapiro a implementat cu succes procese de inovare in organizatii mai mari de 20.000 de angajati, iar printre clientii sai se numara companii importante si branduri de renume — P&G, Microsoft, Nike, NASA, Dell, GE, BP, Johnson&Johnson, US Air Force, Nestle. 
 
Conferinta "Innovate Now!"  a fost organizata de Linkage Romania si Quest Advisors, cu sprijinul AmCham Romania, Institutul Aspen Romania si Maastricht School of Management Romania. 
 
 
 


Tags: inovatiestephen shapiroconferintaconsultanta

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Rolul inovatiei in crearea unui mediu de lucru sanatos

de Idei de afaceri
08 Nov 2021
Am petrecut suficient timp lucrand de acasa sau in regim hibrid pentru a formula o premisa pe cat de simpla, pe atat de pertinenta: avem nevoie sa ne...

Inovatie si productivitate in vremuri incerte: ce noutati au adus in business ultimele 3 luni

de Idei de afaceri
03 Iun 2020
Crizele genereaza inovatie, asa cum ne arata istoria recenta si nu numai. Companiile devin, pur si simplu, mai productive in astfel de perioade si...

Connection 2013 pe 14-15 martie la Bucuresti - Conferinta dedicata antreprenoriatului si inovarii sociale

de Ilinca Dobrescu
20 Feb 2013
In zilele de 14 si 15 martie, The HUB Bucharest, Fundatia ERSTE si good.bee organizeaza Connection 2013, conferinta dedicata antreprenoriatului si...

Oamenii de afaceri nu inteleg si nu isi asuma conceptul de concurenta - Conferinta Mediafax, Consiliul Concurentei

de Matei Antonescu
18 Nov 2011
Joi, Valentin Mircea, membru al plenului Consiliului Concurentei, a declarat in cadrul Conferintei Mediafax ca oamenii de afaceri din Romania nu...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]