Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Succes in afaceri: Top 5 strategii care iti sporesc productivitatea

de Victor Oancea 28 Mai. 2014 2825
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Tinta noastra principala este sa ne sporim productivitatea. Totul se va revedea in succesul afacerii pe care suntem pe cale sa o punem pe picioare. Evident, vom proceda bazandu-ne pe strategii testate, verificate, cat mai usor de pus in aplicare si cu rezultate cat mai bune.

Iata cateva dintre strategiile care ne ajuta sa ne crestem nivelul de productivitate:

1. Totul incepe cu un plan cat mai bine pus la punct. Includeti in planificare calendarul cu toate activitatile pe care le intreprindeti, sedinte, intalniri, termene limita, carti de vizita importante si nu numai.

Efectuati planul zilei, al saptamanii, al lunii si al anului, cu obiective masurabile, realiste, cuantificabile, pe termen scurt si pe termen lung.

Fiecare zi trebuie sa inceapa cu planul de afaceri in fata ochilor si sa se termine la fel! Bifati ce s-a rezolvat, ce trece in urmatoarea zi de lucru, motivele pentru care nu ati finalizat obiectivele.

2. Eliminam activitatile care ne distrag atentia de la obiectivele pe care trebuie sa le indeplinim. Daca stabilim motivele pentru care obiectivele nu au fost indeplinite, putem foarte bine sa le anticipam pe viitor si apoi sa le eliminam, pas cu pas.

Nu ati participat la o intalnire importanta pentru ca ati fost retinut la sedinta cu asociatii? Nu ati inceput campaniile de marketing pentru ca bugetul v-a fost micsorat din cauza investitiilor intr-o directie de la care nu asteptati rezultate prea bune?

Stabiliti ce va impiedica sa va indepliniti obiectivele si eliminati factorii cauzatori.

3. Lucreaza cu oameni putini si buni in domeniu lor. Nu ai nevoie de multi angajati ca sa poti sa ramai productiv si sa iti vezi obiectivele indeplinite. Ai nevoie de putini si buni. Catre ei vei delega sarcini numeroase, astfel incat sa poti sa iti pastrezi atentia pe viziune, pe planificare, pe organizare si coordonare.

La nevoie, o miscare buna este sa iti angajezi un asistent personal care sa te ajute sa pastrezi ordine in tot ceea ce faci, in agenda de zi, in planificare. Totul te va ajuta sa devii mai productiv.

4. Lucreaza cu instrumente de lucru cat mai performante. Nu ai nevoie de echipament demn de NASA, insa ai nevoie de un organizator bun, de soft-uri ajutatoare, de aplicatii si gadget-uri care sa te ajute sa rezolvi lucrurile rapid, eficient si corect.

Gandeste-te doar ca sarcinile ce tin de domeniul contabil se pot rezolva fara greseli si foarte rapid daca ai alaturi un soft specializat.

5. Masoara-ti progresele la intervale regulate. Faptul ca ai facut un nou pas, faptul ca ai progresat inca putin, faptul ca ai realizat sa indeplinesti un nou obiectiv reprezinta ajutor pentru a te auto-motiva si auto-determina sa devii din ce in ce mai eficient, mai performant, mai productiv.

sursa foto: www.freegreatpicture.com


Tags: productivitateeficenta in afacerimanagement de succes

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Inovatie si productivitate in vremuri incerte: ce noutati au adus in business ultimele 3 luni

de Idei de afaceri
03 Iun 2020
Crizele genereaza inovatie, asa cum ne arata istoria recenta si nu numai. Companiile devin, pur si simplu, mai productive in astfel de perioade si...

Management de succes: 33 de instrumente vitale pentru antreprenori in 2018

de Alina Constantinescu
09 Mar 2018
Proiectarea corecta a unei afaceri este un pas cheie pentru succesul acesteia. Important este modul in care managerul abordeaza afacerea, felul in...

Sunt creativitatea si productivitatea acelasi lucru?

de Alexandra Popescu
25 Mai 2014
Afaceristii sunt foarte ocupati, iar de data aceasta avem americanii ca exemplu, acestia considerand ca a fi ocupat este o onoare. Multi dintre ei se...

Management de succes: 5 sfaturi incontestabile!

de Maria Nicutar
14 Apr 2014
Managementul unei afaceri nu va fi niciodata floare la ureche, indiferent ce universitate ai terminat si cati ani de experienta ai in spate,...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]