Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 5 calitati vitale pentru a deveni un antreprenor de succes

de Ilinca Dobrescu 28 Feb. 2014 3569
4.5 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Devenim oameni de afaceri de succes, plecand de la abilitati si competente mereu insuficiente. Secretul este sa continui drumul catre perfectionare, catre imbogatirea specializarilor, catre adoptarea unui stil de lucru din ce in ce mai eficient, din ce in ce mai productiv.

Iata si cele mai importante 5 calitati de care ai nevoie pentru a deveni un antreprenor de succes:


1. Perseverenta este vitala pentru a ridica de la zero orice proiect, orice afacere, orice departament.
Daca de la primele obstacole deja iti faci planul pentru a adopta o strategie de exit, atunci cu siguranta nu vei apuca sa iti vezi afacerea in pragul victoriei.


2. Pasiune pentru educatie de calitate. Educatia continua te ajuta sa evoluezi, sa iti dezvolti abilitatile si competentele, care reprezinta adevaratul combustibil pentru ca afacerea ta sa functioneze la randament maxim.

Iti recomandam workshop-urile de management financiar, de strategii de marketing, de managementul timpului si de educatie antreprenoriala. Depune eforturi sustinute pentru ca afacerea ta sa fie condusa de echipe de profesionisti iar in fruntea lor sa stea un leader cu potential real.


3. Consecventa in luarea deciziilor, in urmarea strategiilor pe care mizati pentru start-ul afacerii si pentru perioada in care o veti administra. Stabiliti o anumita linie de mers si mentineti-o.


4. Incredere in propriile forte. Increderea de sine reprezinta cel mai important aspect de care va depinde succesul afacerilor pe care le conduceti. Treceti peste punctele slabe, peste neajunsuri, peste lipsa de bani si peste criticile celor din jur. Veti reusi sa obtineti rezultate bune daca veti pastra o atitudine pozitiva si veti fi deschis la nou si la feedback-ul oferit de cei din jur. Aveti incredere in talentele si pasiunile voastre, in puterea intuitiei si in planurile care se vor finaliza cu succes.


5. Spirit umil si modest. Avem incredere in propriile forte, insa nu vom ajunge in cealalta extrema. Ne vom pastra spiritul umil si modest, care ne ingaduie sa ne pastram determinarea pentru a ne educa in mod continuu, pentru a invata lectii valoroase chiar si de la subordonati. De multe ori, acestia reprezinta cea mai importanta sursa de inspiratie pentru superiori.


sursa foto: www.freegreatpicture.com




Tags: calitati antreprenoricalitati oameni de afaceriabilitati antreprenori

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.5 din 5 - 3 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]