Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

CONFERINTA DE MARKETING: Conferinta Marketing B2B - Primul eveniment dedicat exclusiv profesionistilor din segmentul business-to-business

de Denisa Andronescu 04 Apr. 2011 3242
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Nou eveniment adresat comunitatii de afaceri din Romania: Evensys organizeaza pe 12 aprilie, in cadrul Hotel Crowne Plaza din Bucuresti, prima conferinta din Romania dedicata exclusiv segmentului de marketing business-to-business.

Conferinta Marketing B2B vine astfel in completarea portofoliului de evenimente adresate profesionistilor din publicitate, relatii publice, Internet si social media si este organizat cu sprijinul partenerilor Bancpost si Star Storage.

Evenimentul Marketing B2B si propune sa creeze un spatiu relevant pentru practicieni, sa ofere oportunitati consistente de schimb de idei si expertiza si, de asemenea, sa dezvolte interactiunea ntre jucatorii din aceasta piata, atat din partea furnizorilor, cat si a clientilor. Panelul vorbitorilor invitati la eveniment acopera principalele zone de expertiza, fiind prezenti nume sonore de companii si profesionisti, lideri de opinie n marketing, comunicare corporativa si de brand si marketing online.

Participantii la conferinta vor avea ocazia sa discute despre strategii de marketing B2B cu: Aneta Bogdan (Brandient), Bogdan Naumovici (23 Communication Ideas), Kyriakos Xydis (Bancpost), Silvius Neagu (Star Storage), Florina Pinzaru (GDF SUEZ Energy Romania), Iulian Mangalagiu (Ceramica SA), Norbert Simionescu (Google), Adrian Stanescu (Think Digital), Radu Ionescu (Kinecto), Andrei Georgescu (White Image), Ciprian Gavriliu (PlayTheBalls), Andrei Rosca (Spada).

In cadrul conferintei de o zi, vor fi analizate strategiile adaptate la realitatile mediului de business din perspectiva marketingului B2B. Astfel, cele 4 sesiuni ale conferintei vor oferi participantilor analize utile de business cu privire la: modalitatile de pozitionare diferentiata fata de concurenta a unui brand, strategii de marketing integrat pentru jucatorii B2B, tactici si solutii reale pentru derularea campaniilor n mediul digital sau integrarea si rolul retelelor sociale n tot mai conturata disciplina de marketing digital.

Site-ul oficial al evenimentului: www.marketingb2b.ro




Tags: evensysmarketing b2bconferinta de marketing

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]