Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Maketingul auditiv iti mareste vanzarile cu 10%

de Marinache Horia Cristian 24 Iun. 2015 2198
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

O strategie de marketing, relativ noua, se bazeaza pe .... muzica. Specialistii in domeniu spun ca muzica buna si adecvata poate vinde orice!

Cum functioneaza marketingul muzical? Se selecteaza melodiile, se compileaza intr-un soft si apoi se difuzeaza in locatia aleasa de client. Un astfel de serviciu poate costa intre 60-90 de euro pe luna. Aceasta este reteta de marketing senzorial pe care o aplica Mood Media© pe piata romaneasca.

Aceasta metoda de marketing ar putea creste cu minimum 10% cifra de afaceri a celor care o folosesc.
 
Music Master este un program utilizat de companii diverse din retail, horeca, sanatate si wellness. Restaurantele si barurile folosesc acest sistem pentru a diversifica ambianta din timpul zilei, in functie de decor.

De exemplu, o melodie relaxanta in curtea interioara, jazz in sala principala, iar muzica dance se poate incadra perfect in zona barului.
 
Foarte interesant este si programul Web Soundtrack. Noii clienti care va viziteaza site-ul web pot trai aceeasi experienta ca si cei care va viziteaza locatia. Datorita mOnline muzica si mesajele pe care le difuzati in-store pot fi ascultate si online.

Vizitatorii pot chiar sa deschida o fereastra-player in browserul web si pot asculta muzica in fundal in timp ce continua navigarea.
Mood Media® Romania este singura companie prezenta pe piata romaneasca ce ofera serviciul de marketing senzorial
 
Firma romaneasca este o filiala Mood Media Group, o companie internationala prezenta in 34 de tari, ce dezvolta acest tip de promovare inca din anii ’50, fiind prima companie din Europa care a difuzat muzica intr-un supermarket din Franta.
 
De asemenea, Mood Media a dezvoltat o tehnologie digitala denumita MultiPlay in care sunt stocate mii de titluri muzicale, impartite pe programe tematice: Pop, Oldies, Rock, Dance, Electro, Jazz, Lounge, Classic, Instrumental, etc.

Aparatul difuzeaza muzica non-stop, fara sa o repete, fara sa fie nevoie de interventie umana, avantajul cel mai mare fiind posibilitatea adaptarii culorii muzicale la valorile, ambianta, tipul afacerii respective, obiectivelor sale de comunicare.
 
Detalii: www.moodmedia.ro



Tags: marketingmarketing senzorialmarketing muzicalvanzari

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Vanzarile si profitul grupului care detine marca Gucci scad

de Bianca Tila
08 Feb 2024
Grupul francez de produse de lux Kering a anuntat scaderea vanzarilor si profitului net in 2023. Strategia de investitii va afecta rezultatele din...

Romania se numara printre tarile UE cu cea mai puternica crestere a vanzarilor cu amanuntul in luna noiembrie

de Bianca Tila
08 Ian 2024
Vanzarile cu amanuntul in UE si zona euro au afisat scaderi in luna noiembrie. Cu toate acestea, Romania se numara printre statele membre cu cea mai...

Influencer marketing: ce inseamna si cum poti dezvolta o strategie

de Bianca Tila
04 Dec 2023
In urma cu un deceniu, scena marketingului cu influente era limitata la celebritati si cativa bloggeri dedicati. In prezent, retelele sciale au creat...

Vanzarile H&M au fost sub asteptari

de Bianca Tila
15 Sep 2023
In cel mai recent trimestru, H&M a intampinat dificultati in atragerea clientilor, afectati de inflatia ridicata. "Eforturile in vederea...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]