Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

2 idei de afaceri profitabile si fara investitie initiala in 2011

de Adela Simonescu 22 Iul. 2011 6856
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cei mai multi dintre noi cauta idei de afaceri care sa fie profitabile si, in acelasi timp, care sa nu presupuna riscuri pentru resursele noastre financiare, pentru cariera noastra actuala samd. Ne-ar placea sa gasim idei de afaceri pe care sa le demaram incet, fara investitie initiala, sa ne pastram in paralel si locul actual de munca si de ce nu, sa avem la dispozitie idei de afaceri care sa ni se potriveasca.

In acest sens, am mai adaugat inca 2 idei de afaceri pentru care se poate sa detineti o pasiune si un interes real, idei de afaceri profitabile si pentru demararea carora nu va trebui sa faceti nici o investitie initiala:

1.    Gazduirea animalelor de casa pe perioada vacantelor proprietarilor. Iata o idee de afaceri care poate parea neprofitabila la prima vedere. Haideti, totusi sa ne gandim putin inainte sa o respingem din start. Exista din ce in ce mai multi proprietari de animale de casa si totusi concediile exista. Unde raman animalele de casa? O optiune folosita foarte des este cea de a le indesa cu forta pe la rude sau prieteni.

Alternativa viabila este ca proprietarii sa vina in contact cu un anunt care va apartine si care spune clar ca va luati responsabilitatea sa gazduiti animalul lor de casa, sa il ingrijiti, hraniti si plimbati daca este nevoie. Plata este convenabila si daca nu va deranjeaza prezenta unui animal de casa in preajma dvs, deja afacerea incepe sa dea semne bune.

Odata ce ati stabilit o baza de clienti fideli care au observat ca oferiti servicii de calitate, veti avea un venit sigur si satisfacator. Nu vorbim despre o suma de bani care sa va ajute sa va cumparati o masina de ultimul model, dar este o idee de afaceri care aduce un profit, care reprezinta un venit aditional si care nu va cere nici o resursa financiara in schimb.

2.    Cursuri de hobby-uri. Suna ciudat, insa aceasta este una dintre cele mai profitabile idei de afaceri de pe piata. Putem sa le spunem mini-proiecte intrucat se scot scot profituri mai mici decat in cazul unui laborator handmade, sau a unei crescatorii de chinchille, insa aduc un venit necesar persoanelor doritoare.

Sa spunem ca aveti un hobby precum:pianul, chitara, olaritul, modelarea ceramicii samd. Exista foarte multe persoane care ar apela la astfel de cursuri si deci, iata idei de afaceri pentru dvs. In timp, odata cu crearea unei baze de clienti stabili veti reusi sa obtineti un venit sigur si pe care, de ce nu, sa va bazati in totalitate.




Tags: idei de afaceriafaceri profitabilehobby

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Idei de afaceri pentru vara cu bani putini

de Florin Amariei
10 Iun 2021
Daca vrei sa devii antreprenor si sa incerci sa fii propriul tau sef in aceasta vara, avem cateva idei de afaceri cu bani putini care ti s-ar putea...

Idei de afaceri online profitabile

de Florin Amariei
14 Ian 2021
A fi antreprenor nu e usor, insa exista mai multe idei de afaceri online care pot fi profitabile. Noi am ales cateva si ti le propunem! Poate 2021 e...

Idei de afaceri online pentru 2023

de Idei de afaceri
14 Apr 2023
Romanii cu spirit antreprenorial stiu ca acum este momentul potrivit pentru a pregati o noua strategie de afaceri care sa poata fi fructificata cu...

4 idei de afaceri mici care iti aduc profit

de Florin Amariei
02 Nov 2020
Iti propunem 4 idei de afaceri mici care iti aduc profit suficient pentru a putea reinvesti sa trai din banii castigati pentru o buna perioada de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]