Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 afaceri la domiciliu pe care sa mizezi in 2016

de Alina Constantinescu 03 Nov. 2016 8844
4.42 din 32 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Munca la domiciliu poate insemna o oportunitate foarte buna pentru cei care au diverse indemanari. Exista multe aspecte pozitive ale unei afaceri la domiciliu, pune-le in balanta si incearca sa iti dai seama daca ceea ce faci acum merita sa fie inlocuit cu pasiunea ta de zi cu zi.

Meditatii

Chiar daca nu esti un profesor in adevaratul sens al cuvantului, in functie de lucrurile pe care stii sa le faci, poti oferi ajutorul atat copiilor, cat si adultilor. De exemplu, daca ai absolvit o facultate de limbi straine, poti oferi meditatii elevilor.

Afacere cu prajituri de casa

Daca pasiunea ta este gatitul, aceasta afacere s-ar putea sa fie cea mai potrivita pentru tine. Pentru a deschide un laborator de prajituri, ai nevoie de o bucatarie mare, de toate ustensilele necesare prepararii acestora, un cuptor bun si ingrediente sanatoase.

Iti poti promova munca si produsele prin intermediul unui site. De asemenea, poti folosi de platformele social media pentru promovare; in plus, prietenii stiu exact ce produse prepari, asa ca te pot recomanda si altor persoane.

Organizator de evenimente

Organizarea unei petreceri de ziua de nastere a copilului este o munca dificila si o adevarata provocare, mai ales daca ambii parinti lucreaza full-time.

Atunci cand pe piata exista o nevoie, exista in mod automat si o oportunitate de afacere, iar organizarea de petreceri pentru copii poate fi o astfel de sansa de a face bani mai ales daca esti creativ, iti plac copii si poti lucra pe timp de weeekend.

Aceasta industrie aduce milioane de euro in fiecare an, iar toti oamenii din lume isi doresc sa aiba intotdeauna o petrecere reusita pentru copilul lor, o conferinta de nota zece sau nunta perfecta!

Munca de acasa este o oportunitate de a practica ceea ce iti place si de a castiga bani in acelasi timp.

Sursa: blog.ideideafaceri.ro


Tags: afaceri la domiciliumunca la domiciliuafaceri miciafaceri profitabile

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.42 din 5 - 32 voturi.

Articole conexe

Afaceri la domiciliu. Beneficiile administrarii unui business de acasa

de Idei de afaceri
30 Ian 2024
Exista beneficii importante si unul dintre acesta se refera la cheltuieli reduse in comparatie cu cele necesare pentru inchirierea sau achizitionarea...

Idei profitabile de afaceri la domiciliu

de Idei de afaceri
18 Apr 2023
Daca intrati intr-un supermarket sau in orice magazin de dimensiuni relativ mari, veti observa la vanzare niste produse simple si foarte atragatoare:...

4 idei de afaceri mici care iti aduc profit

de Florin Amariei
02 Nov 2020
Iti propunem 4 idei de afaceri mici care iti aduc profit suficient pentru a putea reinvesti sa trai din banii castigati pentru o buna perioada de...

6 idei de afaceri profitabile pentru cei care nu vor timp liber

de Florin Amariei
04 Aug 2020
Esti activ si iti place sa faci bani din efortul propriu? Avem 6 idei de afaceri profitabile pentru tine. Nu uita, insa, ele au potential doar daca...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]