Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 afaceri profitabile in 2012, 3 afaceri part-time

de Maria Nicutar 22 Dec. 2011 4643
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afacerile part-time pot fi mai profitabile decat unele afaceri full-time. Succesul unei idei de afaceri si succesul unei afaceri nu depind de complexitatea lor, nu depind de calibrul capitalului investit in ele. Succesul in afaceri vine din maniera in care “dansam”, in care ne miscam in pasii potriviti in mediul business de care apartinem.

Iata 3 afaceri profitabile in 2012, 3 afaceri pentru cei care doresc proiecte part-time:

1. Comert cu poze profesionale - afaceri profitabile in 2012, afaceri part-time. Fotografii profesionisti au la indemana numeroase oportunitati de afaceri. Putem sa devenim specialisti DTP (Desktop Publishing), graficieni, editori de fotografii, comercianti de fotografii prin intermediul unor site-uri de microstock-uri, specialisti in retusare de fotografii vechi si cu insemnatate mare pentru proprietarii lor.

Toate acestea sunt oportunitati reale de afaceri, oportunitati viabile pentru cei care detin specializare, acreditare, experienta de lucru si un portofoliu solid.

2. Organizator de nunti si botezuri - afaceri profitabile in 2012, afaceri part-time. Organizatorii de nunti si de botezuri au la dispozitie posibilitatea de a intra in afaceri foarte profitabile intr-un program part-time.

Puteti avea o petrecere pe saptamana sau 10 pe luna. Marimea afacerii dvs va fi dictata de numarul de clienti pe care reusiti sa ii atrageti si de calitatea serviciilor pe care le oferiti si deja le-ati oferit. Sunt afaceri foarte profitabile, afaceri part-time si de viitor, ele detinand numeroase oportunitati de dezvoltare.

3. Autor de carti de retete culinare - afaceri profitabile in 2012, afaceri part-time. Autorii de carti, nu numai cei care scriu carti de retete culinare, au la indemana numeroase oportunitati de afaceri, unele mai profitabile decat altele. Cei care doresc sa redacteze carti de retete culinare, fie ca vor fi carti in format traditional, tiparit, fie ca vor fi sub forma de e-book-uri, se bucura de vesti bune.

Cartile de retete culinare sunt la mare cautare, din ce in ce mai multi oameni orientandu-se catre anumite tipuri de gatit (vegan, vegetarian, cu specific italienesc, francez, japonez samd).


Tags: afaceriafaceri profitabileafaceri part-timeafaceri 2012dtpmicrostockorganizator nunti

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]