Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 idei de afaceri la domiciliu, in 2014!

de Matei Antonescu 13 Ian. 2014 4031
4.63 din 4 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cu investitii banesti reduse, insa cu eforturi mari, putem incepe afaceri acasa, in confortul locuintelor personale. Evident, nu va fi simplu, insa este si singura solutie pentru cei determinati sa inceapa o afacere chiar si cu bani putini.

Haideti sa descoperim 3 idei de afaceri ce pot fi valorificate la domiciliu, in anul 2014:

1. Realizarea de cosuri din rachita, pentru cadouri, decoratiuni si nu numai.
Cosurile din rachita se realizeaza rapid si se vand la preturi deosebit de avantajoase pentru producatori.

De ce aveti nevoie pentru a incepe o astfel de afacere: furnizori de materie prima, tehnologii diverse de confectionare a cosurilor de rachita, prezenta online si un mic plan de afaceri.

Cele mai multe produse le puteti comercializa catre alte mici firme: firme de organizare de nunti si botezuri, firme de catering, firme de realizare de cosuri de cadouri samd.

Ganditi-va ca un singur contract solid poate sa va tina ocupati toata luna si sa va aduca recompensele financiare de care aveti nevoie.

2. Realizarea de tutoriale de Photoshop, Indesign, Illustrator, Corel, Quark si nu numai. Din ce in ce mai multi profesionisti doresc sa castige experienta in acest domeniu si cea mai buna optiune este sa efectueze cat mai multe ore de practica.

Cum altfel daca nu prin intermediul tutorialelor descoperite in mediul online? Unele sunt gratuite si altele sunt vizibile doar pentru subscriberii care platesc o suma de bani in fiecare luna. Optiunile de a cuantifica in bani aceste tutoriale sunt multe.

De ce aveti nevoie pentru a incepe aceasta afacere: de experienta in domeniu, de licenta de functionare pentru programul in care veti da tutoriale, de prezenta online, de un plan de afaceri si nu numai.

Atentie! Un inceput bun este sa oferiti tutoriale video gratuite, care sa atraga trafic pe baza caruia sa puteti atrage contracte de colaborare cu diverse firme si companii care au nevoie de spatiu de reclama pentru produsele si serviciile lor. Din aproape in aproape, puteti sa obtineti profituri extrem de atragatoare.

3. Realizarea de marturii, invitatii, felicitari si alte produse pentru nunti si botezuri. Discutam despre produse pe care le putem realiza cu ajutorul tutorialelor gasite in mediul online, gratuit. Va trebuie materie prima, un mic plan de afaceri, un website care sa va prezinte produsele si multa creativitate!


Mult succes si spor la idei de afaceri la domiciliu!



Tags: afaceriidei de afaceriafaceri acasaidei de afaceri acasaidei de afaceri la domiciliu

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.63 din 5 - 4 voturi.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]