Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 idei de afaceri la tara, in Romania, in 2014!

de Ilinca Dobrescu 16 Ian. 2014 8205
5 din 6 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Mediul rural reprezinta locul ideal pentru desfasurarea cu succes a unei afaceri cu adevarat prospere! In mediul rural avem sansa sa valorificam enorm de multe idei de afaceri, unele mai interesante decat altele, unele mai pline de oportunitati de dezvoltare decat altele.

Iata cele 3 idei de afaceri la tara, in Romania, in 2014:


1. Afaceri cu fazani.
Fazanii sunt pasari usor de ingrijit, care nu consuma resurse financiare foarte mari si care au nevoie de conditii simple  pentru crestere si valorificare.

Specialistii ne spun ca activitatea de crestere a fazanilor este la fel de simpla ca si cresterea gainilor, cu o rata de profitabilitate de peste 100%. Tinem cont de faptul ca fazanii sunt pasari nepretentioase. Dupa doar cateva saptamani de viata ei pot fi mutati fara probleme in voliere si nu mai au nevoie decat de apa si hrana.

Detalii mai multe despre fazani si afacerile cu propria dvs crescatorie de fazani aici >>>


2. Afaceri cu Goji, Aronia si Merisoare. Cine nu a aflat de efectele absolut miraculoase pentru sanatate ale Merisorului? Dar de cele ale fructelor de Goji sau Aronia? Sunt fructe exotice pe care le cumparam la preturi aproape fantastice. Cine s-ar gandi ca vom cumpara vreodata fructe cu pretul de minim 70 de lei pe kilogram?

Ei bine, iata ca nu doar strainii cumpara Goji, Aronia si Merisoare, ci si romanii. Sunt fructe pline de antioxidanti, minerale si vitamine pe care le gasim in cantitati impresionante in aceste surse.

Pentru cei interesati, arbustii de Goji, Aronia si merisoarele se cultiva deja in Romania. Ele au patruns doar de cativa ani pe piata romaneasca si arbustii se cultiva numai sporadic de o mana de intreprinzatori care au inteles ca aici este o sursa incredibila de profituri.

Aflati cum sa dezvoltati o afacere cu Goji, Aronia si Merisoare din ghidul realizat de specialisti >>>


3. Afaceri cu o pensiune turistica de succes. Avantajele detinerii unei pensiuni turistice sunt numeroase si notabile. Discutam despre investitii reduse pentru inceperea acestei afaceri, cu atat mai mult cu cat luam in considerare si terenurile pe care poate ca deja le detinem, casele bunicilor sau mosteniri nebanuite.

De asemenea, tinem cont si de faptul ca nivelul cererii acestor servicii este unul din ce in ce mai ridicat. Luam in considerare si faptul ca este o afacere de familie cu potential incredibil de dezvoltare.


Cititi mai departe despre alte oportunitati de afaceri in agricultura







Tags: afaceriidei de afaceri la taraafaceri la tara

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 6 voturi.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]