Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 idei de afaceri mici in Romania, in 2013!

de Ilinca Dobrescu 06 Aug. 2013 4214
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Si pe timp de criza, tot la afaceri ne sta capul... Multi gandesc asa, din pacate. Cei mai inteligenti stiu ca pe timp de criza, nu te poti gandi la nimic altceva decat la cele mai bune oportunitati de afaceri care sa te ajute sa te tragi in sus, sa avansezi, sa progresezi, sa iesi din criza. Si optiunile optime pentru 2013 sunt reprezentate de idei de afaceri mici, cu capital banesc cat mai redus.

Iata si 3 dintre cele mai interesante idei de afaceri mici, idei pe care sa le valorificam anul acesta:

1. Mic atelier de cursuri de gatit. Iata una dintre acele idei de afaceri mici si foarte atragatoare, mai ales pentru cei pasionati de gastronomie.

Sa tinem cont de faptul ca aceste cursuri de gatit nu se adreseaza doar celor care au de gand sa invete cum se prepara un sufle, cum se realizeaza un tort j'offre, ci si celor care vor sa isi cladeasca o meserie in aceasta directie.

Si sa nu neglijam faptul ca diploma de absolvire a acestui curs poate face diferenta dintre un loc de munca stabil si somaj de lunga durata, asa ca doritorii vor investi in ele cu toata determinarea.

Mai mult, tinem cont de faptul ca in acest domeniu, nivelul competitional este extrem de redus. Sunt foarte putine scoli care ofera cursuri de gatit, asa ca spatiu de dezvoltare exista. Pasiune si planificare sa existe si aceste idei de afaceri mici pot deveni extrem de profitabile!

2. Mic atelier de realizare de accesorii la moda: papioane, cravate pentru doamne, bretele stilate, brose, bijuterii statement si nu numai! Toate se poarta si se cauta cu fervoare, nu numai in randul tinerilor, ci si de catre doamne care doresc sa ramana in pas cu moda zilelor noastre. Asa ca un sacou foarte sobru poate fi accesorizat foarte frumos cu o brosa de ceramica sau din saten roz!

Pentru multi, aceste accesorii nu prezinta interes major, ca baza a unei idei de afaceri mici si de viitor, insa la o cercetare mai atenta, aceasta idee de afacere se poate dezvolta in directii extrem de avantajoase. Un papion realizat handmade, de catre un designer, poate ajunge sa coste si 200 de lei!

Nu uitati! Se pune accent pe calitate si pe stil, pe conceptul statement, pe originalitate si stiluri expresive, nu pe munca pe banda rulanta, nu pe produse de serie, de mare rulaj!

3.  Mici idei de afaceri cu bloguri de vanzare. Cine nu vrea blog in ziua de azi? Cu totii ne dorim un blog si unii ar dori chiar sa scoata bani de pe urma lui. Problema este ca putini sunt cei care stiu de unde sa inceapa si incotro sa mearga. Asa ca le puteti oferi baza, locul de unde sa inceapa. Rezultatul ar fi un blog deja inceput, pe care sa il continue pe baza unei scheme clare.

Le oferiti blogul si consultanta si rezultatul final este profit pentru voi!De asemenea, discutam despre una dintre cele mai interesante mici idei de afaceri la domiciliu. Putem sa valorificam acasa, din confortul locuintei noastre. Putem sa muncim pe cont propriu, fara angajati, macar la inceput! Pe masura ce vom obtine profituri, ne putem dezvolta.

Sa aveti succes si spor la idei de afaceri mici si banoase!


sursa foto: www.sxc.hu



Tags: idei de afaceri miciafaceri miciidei afaceri micimici idei de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

4 idei de afaceri mici care iti aduc profit

de Florin Amariei
02 Nov 2020
Iti propunem 4 idei de afaceri mici care iti aduc profit suficient pentru a putea reinvesti sa trai din banii castigati pentru o buna perioada de...

3 idei de afaceri mici pe care le poti porni chiar acum

de Florin Amariei
30 Iun 2021
Vrei sa fii antreprenor? Vrei sa ai o afacere de succes? Vrei sa fii independent din punct de vedere financiar si sa nu fii manageriat de nimeni...

7 idei de afaceri mici care fac profit

de Florin Amariei
17 Oct 2019
Sa pornesti o afacere nu e doar o idee, ci este vorba despre aplicarea acesteia in lumea reala. Infaptuirea ideii necesita efort, concentrare si, in...

Cele mai bune 4 idei de afaceri mici in Romania

de Florin Amariei
25 Sep 2019
Romania nu are suficiente afaceri mici in momentul de fata, asadar poti alege una din aceste cele mai bune 4 idei. Fie ca iti doresti un venit...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]