Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 idei de afaceri online profitabile in 2018

de Florin Amariei 18 Sep. 2018 4842
3.97 din 16 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Te-ai gandit sa incepi un proiect personal anul acesta, insa n-ai stiut ce sa alegi? Noi iti oferim 3 idei de afaceri online profitabile care pot fi incepute fara probleme in 2018.

Iata ce poti incepe pentru a avea propriul tau venit separat din afacerea ta. Pentru ca, nu-i asa, iti poti pastra si locul de munca actual, daca esti suficient de determinat sa iti maresti veniturile.
 
1. Realizarea unui site care sa puna in legatura freelancerii din Romania cu cei interesati
Nu e niciun secret faptul ca din ce in ce mai multe persoane isi ofera abilitatile dobandite pana in prezent pentru proiecte de scurta sau de lunga durata care sa le aduca un ban in plus, asadar punerea pe picioare a unei platforme care sa aduca in legatura project managerii cu freelancerii iti poate aduce cativa bani seriosi in plus. Iti va trebui un site construit cu cap si usor de folosit, unde ai putea sa creezi si categorii pentru freelanceri, astfel incat gasirea lor sa fie mult mai usoara. Poti sa ii imparti intre Web Developeri, Mobile Developeri, Design&Creatie, Scriitori/Copywriteri, Asistenti Virtuali, Vanzari&Marketing, Contabili samd. Un lucru bun pentru platforma ta ar fi sa introduci si un sistem de review precum il au cei de la Uber. Atat cel care cere serviciile, cat si cel care le ofera pot sa publice un feedback despre experienta si parteneriatul avut. Pe viitor, vei putea introduce si garantii pentru cei mai buni clienti ai tai, adica cei care vor folosi cel mai des platforma ta si-ti vor aduce si cei mai multi bani. Ca sursa de inspiratie ai putea folosi platforma americana de succes upwork.com.
 
2. Taraba Virtuala
Ajuta taranii romani cu ferme de familie sau individuale de mici dimensiuni sa-si vanda produsele mai usor, ajungand cu ele direct la clienti. Celor care vor sa-si vand produsele prin intermediul site-ului tau le poti cere o taxa lunara modica, iar cei care cumpara pot sa achite la finalul unei comenzi un fee de 0,1 sau 0,2% din totalul comenzii. In timp, vei putea dezvolta o adevarata retea de comert online, unde vei avea furnizori certificati si valorificati printr-un sistem public de rating si clienti multumiti de faptul ca obtin legume, fructe si alte produse specifice mediului rural romanesc prin intermediul site-ului tau.
 
3. Social media 
E evident pentru orice afacere ca prezenta in mediile sociale online este esentiala pentru a avea clienti mai multi si bani mai multi. Fa-ti un site in care sa arati ce poti oferi tu in domeniul social media si, eventual, pune-le in mai multe pachete la valori diferite. Fii extrem de atent cu primii tai clienti si depaseste-le putin asteptarile, astfel incat sa fii recomandat mai departe. Chiar daca multi cauta experti de social media inhouse, trendul arata ca se doreste externalizarea acestui serviciu catre firme profesioniste care pot oferi oricand, la cerere, detalii si strategii de imbunatatire.
 
Pentru propriul tau succes nu uita sa folosesti ghidul nostru pentru afaceri online, care te va ajuta sa elimini orice mister despre crearea unei astfel de afaceri. Afla ce trebuie sa faci, pas cu pas, pentru a avea succes in online folosind "Cum sa pornesti propria ta AFACERE ONLINE".
 
Succes!


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: afaceri onlineidei de afaceri onlineafaceri pe internetbani onlinebani pe internetghid afaceri pe net

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.97 din 5 - 16 voturi.

Articole conexe

Idei de afaceri online profitabile

de Florin Amariei
14 Ian 2021
A fi antreprenor nu e usor, insa exista mai multe idei de afaceri online care pot fi profitabile. Noi am ales cateva si ti le propunem! Poate 2021 e...

Idei de afaceri online pentru 2023

de Idei de afaceri
14 Apr 2023
Romanii cu spirit antreprenorial stiu ca acum este momentul potrivit pentru a pregati o noua strategie de afaceri care sa poata fi fructificata cu...

Afaceri online de 450.000 de euro pe an din pasiune pentru sporturile de iarna

de Idei de afaceri
04 Ian 2016
In 2008, doi studenti de la Politehnica, pasionati de sporturile de iarna, cautand online echipamente profesionale la preturi avantajoase, au gasit,...

Fac bani frumosi din afaceri online: intre 362 de dolari si 5.600 pe luna

de Idei de afaceri
05 Feb 2015
Pasionati de mediul virtual, tot mai multi tineri au invatat sa speculeze vremurile in care traim si sa faca bani frumosi din pasiunea lor! Modul in...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]