Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 idei de afaceri pe care le poti porni imediat

de Alexandra Popescu 17 Iun. 2014 3827
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Multi oameni, mai ales tinerii, se gandesc ce afacere sa isi deschida si sa nu dureze prea mult pregatirea ei, dar mai ales sa nu necesite foarte multi bani. Cum in secolul al XXI-lea totul este posibil, iata ca exista cateva afaceri pe care le poti deschide chiar maine, daca ai ambitie.

 
Internetul sau ingrijirea personala sunt cele care sunt la mare cautare, fiind ca niste trenduri ale ultimilor ani. Internetul nu numai ca poate deveni o afacere, insa este una dintre cele mai populare moduri de promovare, mai ales cand vorbim despre social media. 
 
Daca doresti sa iti deschizi maine o afacere, aici avem 3 idei de acest fel:
 
1. Produse cosmetice si de ingrijire personala
 
Afacerile de tip MLM (Multi Level Marketing) care includ aceste produse sunt o industrie care a castigat foarte multi adepti. Companiile care au imbinat tehnicile MLM cu internetul ofera posibilitatea unor oameni normali sa vanda online produsele in schimbul unui comision din incasari si, mai apoi, a unui comision reiesit din cei care sunt adusi si indrumati sa intre intr-o astfel de retea, informeaza 100dolari.ro.
 
Internetul este mediul care aduce o multime de utilizatori de la an la an, mai ales in Romania, unde oamenii au internet si cont pe Facebook, iar casele si conditiile nu sunt tocmai in starea cea mai buna. Oferta companiilor, care recurg la internet ca tehnica de marketing, este mare, iar aceasta idee poate fi una foarte buna.
 
2. Afilierea
 
Chiar daca seamana cu prima idee, nu este insotita, insa, de un sistem MLM neaparat si de produse cosmetice. Programele de afiliere constau in promovarea produselor si serviciilor companiilor in schimbul unui comision ori de cate ori cineva cumpara acele produse sau servicii prin intermediul tau. 
Printre subiectele unui program de afiliere se numara si computerele, hainele sau reclamele online (GoogleAdsense).
 
3. Creator de continut online
 
Afacerile care se muta in domeniul online sunt numeroase, asa ca si continutul site-urilor aferente trebuie sa fie unul original. Printre produsele care pot fi ale afacerii tale se numara textele de prezentare, articole pentru ziare online, continut optimizat pentru motoarele de cautare, descriere de produse. 
In Romania, firmele care platesc bine pentru acest tip de servicii sunt din ce in ce mai multe, mai ales pentru cei pasionati de scris.
 
Toate cele 3 idei de afaceri enumerate mai sus sunt unele care nu necesita investitie mare de capital, insa au nevoie de timp pentru a scoate profit, ca orice alta afacere, de altfel. Ele pot fi demarate si in cateva ore, rezultatele aparand in timp.
Trebuie sa reusesti sa iti promovezi site-urile, sa gasesti nisa si sa targetezi traficul, castigurile din comisioane sau din vanzarea produselor proprii. Astfel, timpul investit va merita, iar profitul de asemenea.
 


Tags: afaceriidei de afaceriafaceri la domiciliuoportunitati de afaceriproduse cosmeticeingrijire personalaafiliere

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]