Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 idei de afaceri pe care le poti valorifica si cu un buget redus!

de Matei Antonescu 11 Iul. 2014 5712
3.44 din 8 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Suna mai mult decat interesant, sa poti sa incepi o afacere cand bugetul este redus. Si mai interesant este sa reusesti sa cladesti un imperiu din resurse limitate, cu un buget stramtorat si chiar in sistem part-time.

Dar care sunt ideile de afaceri pe care le putem valorifica si atunci cand bugetul nu este un punct-forte?

Cateva idei de afaceri cu bani putini si de viitor sigur:

1. Realizarea de torturi pentru petreceri.
Daca aveti o pasiune pentru deserturi, o bucatarie dotata ca la carte, putin timp liber si prieteni dornici sa va incerce creatiile, deja puteti pune de o mica afacere.

Din vorba in vorba, timpul va va aduce clienti numerosi. Evident, conditia este sa aveti produse de calitate, la preturi corecte, livrate la timp si extrem de originale. Nu aveti alta sansa decat sa va impresionati prietenii cu torturi nemaintalnite pana acum. Doar asa puteti face senzatie si vorba se va duce mai departe.

sursa foto: www.freeimages.com


2. Realizare de seturi de lenejerie de pat. Cearceafuri, paturi asortate, pilote din bumbac, fete de perna, protectii de pat si nu numai... iata doar cateva produse pe care cu totii le folosim si pe care le dorim intotdeauna de calitate, din bumbac 100% daca se poate si cu un design cat mai atragator.

De ce aveti nevoie pentru a incepe o mica afacere? De masina de cusut in mod obligatoriu, de cunostinte de folosire a acesteia, de material de calitate si diverse accesorii care va vor ajuta sa oferiti produse de calitate.

Cum se incepe afacerea? Aratati-va creatiile prietenilor si rudelor. Oferiti-le seturi la preturi reduse, chiar daca iesiti in pierdere sau daca va acoperiti doar cheltuielile cu materia prima. Va veti recupera banii pentru mana de lucru din promovarea de care sigur veti beneficia din partea celor pe care ii bucurati.

Conditia este evident aceeasi ca cea explicata la prima afacere: calitate, preturi corecte si un design impresionant, care sa incurajeze vorba din gura in gura.

sursa foto:  www.freeimages.com


3. Realizare de jucarii handmade. Am avut ocazia sa descoper jucarii facute din sosete, nasturi si panglici care m-au impresionat complet. Preturile nu erau deloc mici pentru ca rezultatul final, lasand deoparte faptul ca materialele erau ieftine, era cu totul si cu totul deosebit.

Adevarul este ca produse exceptionale putem realiza si cand banii sunt putini, daca avem creativitate, imaginatie si originalitate.

sursa foto: www.freeimages.com




Tags: afaceriidei de afaceriafacere de succes

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.44 din 5 - 8 voturi.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]