Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

35 de idei de afaceri pe care le poti face de acasa (la domiciliu)

de Idei de afaceri 29 Mar. 2023 42423
35 de idei de afaceri pe care le poti face de acasa (la domiciliu)
4.27 din 236 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Pentru a incepe o afacere, nu ai nevoie de fonduri uriase sau de spatii inchiriate. Poti sa incepi sa folosesti cu incredere ceea ce ai acum acasa pentru a porni pe calea antreprenoriatului. Noi iti oferim 35 de idei de afaceri pe care le poti face de acasa. Tu doar alege-o pe cea care ti se potriveste.

Lumea afacerilor este lumea oamenilor care vor sa fie propriul lor sef, unde nu exista program fix si nici trezire in fiecare dimineata pentru semnarea condicii de prezenta la intrarea in birou. Esti in cautare de o afacere la domiciliu, unde activitatile cotidiene nu-ti sunt neglijate si castigi bani frumosi investind doar cateva ore din timpul tau? Cu siguranta, raspunsul este da.

Munca de acasa iti ofera tihna dimineata la cafea, liniste pentru citirea presei si organizarea agendei. Deplasarea la birou si inapoi nu va mai exista. Timpul nu mai este irosit pe deplasare, iar energia ta va fi folosita in scop util. 
 
Esti acasa la tine si aici este locul in care ai toate sansele sa pornesti, sa administrezi si sa dezvolti o afacere incredibil de profitabila. Independenta financiara si aspiratiile ca o idee de a ta poate lua viata ar trebui sa fie motivarea ta catre o afacere la domiciliu. Poate ai talent la cusut sau in scriere.

Daca si tu vrei sa iti deschizi o afacere, gasesti in ghidurile noastre informatii complete pentru un start in afaceri plin de succes...click AICI pentru detalii si comenzi<<

Fiecared idee nebuneasca poate deveni o afacere de succes. Spatiul personal poate fi administrat intelept pentru afacerea ta. Pentru multe persoane trecerea de la hobby la afacere poate aduce insatisfactie pe plan personal. Lucrul si perfectionarea produsului poate deveni o corvoada, unde placerea de la inceput poate disparea.

Trecerea trebuie sa fie una treptata, iar afacertile la domiciliu fac acest lucru posibil. Totodata, sfaturile sunt de a nu pune presiune pe tine si de a tine o usoara detasare pentru noua activitate. 
 
Multi antreprenori debutanti se lasa coplesiti de stresul deschiderii unei afaceri. Pentru orice tip de afacere, chiar si pentru cele de acasa viitorul antreprenor trebuie sa se documenteze bine si sa fie la curent cu ce este nou.

Studiul de piata, analizarea concurentei si a noilor tendinte sunt trepte pe care fiecare antreprenor trebuie sa le parcurga in succesul afacerii sale. Profitul poate deveni repede foarte atragator, daca antreprenorul isi invinge fricile si se concentreaza pe dezvoltarea business-ului sau. 


 
Din ce in ce mai multi oameni aleg munca la domiciliu in favoarea locurilor de munca la sediul firmei. Confortul locuintelor personale duce munca la un alt nivel.

Activitatea desfasurata devine mai simpla, iar castigurile sunt atragatoare. Afacerile de la domiciliu sunt un prilej bun pentru cei care vor sa fie proprietarii unui business, in loc sa fie salariati si sa produca pentru altcineva. Insa, talentul nu este suficient pentru construirea unei afaceri de succes.

Cum ti-am spus si mai sus, viitorul antreprenor trebuie sa ia in calcul mai multe aspecte. Beneficiul major adus afacerii tale este perfectionarea continua a tehnicilor de prelucrare si producere a produsului. Produsul creat are in vizor clientul. Satisfactia acestuia prin produs aduce revenirea lui, promovarea gratuita pe care o face - multumit fiind de produs si cresterea veniturilor.

Preferintele actuale sunt cautate in orice domeniu, clientul va cauta mereu produsul cel mai actual, cel mai usor de manevrat si cel mai bine facut. Clientul are ocazia de a te gasi, iar tu ai ocazia de a-i oferi un produs unic. Trebuie profitat de acest moment, astfel incat antreprenorul sa se imbunatateasca pe el si afacerea sa de la zi la zi. 
 

35 de idei de afaceri pe care le poti incepe de acasa!

 

Asistent Virtual


Asistentii virtuali lucreaza pe baza de contract, cu diferite afaceri sau persoane fizice. Ei pot realiza o multitudine de sarcini la distanta, inclusiv raspunsuri la email-uri, programari diverse si social media.

Multe afaceri online pot fi demarate cu doar 100 de euro. Afla care sunt cele mai accesibile afaceri la momentul actual...vezi AICI<<
 

Blogger 


Daca te pricepi la scris, poti incepe sa tii un blog si sa incerci sa castigi bani cu ajutorul lui. Publicitate, articole sponsorizate, marketing afiliat, sunt doar cateva dintre posibilitatile de a obtine venituri. De asemenea, profitul din blogging se face atunci cand reusesti sa identifici nisele cele mai abordate si cand pastrezi o consecventa reala in postari.
 

Scriitor independent 


Aceasta presupune o colaborare cu alti bloggeri sau cu diverse companii. Confortul domiciliului personal iti poate aduce productivitate in ceea ce priveste redactatul.

Ai nevoie sa te perfectionezi? Scrie corect in absoltut orice situatie cu ajutorul ghidurilor noastre...vezi AICI<<
 

Autor de Ebook-uri 


Pentru cei interesati de lucrari mai mari, poti scrie si publica pe cont propriu ebook-uri pe o mare varietate de tematici. In acest domeniu creativitatea conduce, iar cititorii nu vor intarzia sa apara daca exista un fir narativ fluid.
 

Realizator de cursuri online 


Poti sa-ti impartasesti experienta prin crearea de cursuri online, pe care utilizatorii sa le cumpere si sa le parcurga individual. Cursurile sau meditatiile online le poti oferi pe specializarea ta, avand ocazia sa inveti oameni prin tehnicile proprii.

Aceasta afacere este o forma de a casatiga bani prin cunostiintele deja acumulate. Repararea de calculatoare, croitorie sau o limba straina sunt printre cele mai intalnite, insa si domeniile de nisa sunt cautate. Ideea de baza este suportul de curs.

Cum organizezi desfasurarea unui curs, ce metoda de invatare aplici, cum stabilesti programul sau cum imparti persoanele interesate (in grupuri sau individual) sunt aspecte importante care te vor face diferit de ce este actual pe piata.

Multe afaceri online pot fi demarate cu doar 100 de euro. Afla care sunt cele mai accesibile afaceri la momentul actual...vezi AICI<<

Un lucru pe care nu trebuie sa-l uiti este ca pe langa un pedagog bun, trebuie sa fii si afacerist. Stabileste-ti de la inceput preturile pe ora, in functie de curs sau meditatie. 

Vanzator online 


Pentru vanzarea de produse reale, se pot deschide shopuri ecommerce pe eBay, Amazon sau alta platforma. Vanzare de haine este un exemplu bun pewntru aceasta afacere. Posibilitatile in comertul cu haine sunt nelimitate, asa ca te poti concentra pe o nisa: haine pentru bebelusi, pentru gravide, pentru sportivi, uniforme scolare etc.

Comertul online poate sa includa si hainele second-hand. In acest fel, profitul este generat de pe urma unor produse cerute in mod considerabil, nu numai in periopada crizei. De asemenea, puteti gasi un furnizor serios de haine de calitate buna pentru a castiga mai multi clienti. 
 

Vanzator de produse handmade 


Creatiile handmade pot fi usor promovate pe canalele sociale si pot fi vandute online. O idee buna de afacere este vanzarea de haine handmade.

Pentru inceput te poti axa pe o nisa pentru a te perfectiona. Indiferent daca le fabrici sau doar le distribui, poti face demonstratii cunoscutilor si oferte speciale. In gama produselor handmade intra lucrurile facute de tine cu propria pricepere si indemanare.

Demareaza o afacere in acest an cu ajutorul nostru. Toti pasii pe care trebuie sa-i urmezi sunt aici...click AICI pentru detalii si comenzi<<

Bijutereiile handmade sunt unicate, tocmai de aceea sunt si cautate. Tot mai multi antreprenori tind sa investeasca in acest domeniu profitabil si de viitor. Confectionarea de jucarii, lumanari sau plicuri personalizate pentru ocazii speciale sunt doar cateva idei de produse handmade care se vand bine pe piata.
 

Designer de produse vestimentare


Sunt site-uri sau companii care ofera posibilitatea de a folosi modele de la designeri independenti. Acesta este un alt mod de a te lansa pe piata.

Retuseaza-ti ideea de afacere cu ajutorul ghidului nostru. Foloseste Photoshop ca un expert...click AICI pentru detalii si comenzi<<

Designer de bijuterii


Pentru antreprenorii creativi, o linie proprie de bijuterii poate fi vanduta online sau in magazinele locale. In acest caz poti sa le faci chiar tu handmade, pentru a oferi un prototip. 
 

Producator de lumanari


Lumanarile reprezinta o nisa in care te poti specializa. Poti realiza propriile modele pe care sa le vinzi online sau in magazinele locale. Lumanarile decorative sunt cautate pentru orice tip de eveniment: nunti, botezuri. De asemenea, imbogateste decorul casei tale atat prin aspect, cat si prin miros.

Daca si tu vrei sa iti deschizi o afacere, gasesti in ghidurile noastre informatii complete pentru un start in afaceri plin de succes...click AICI pentru detalii si comenzi<<

Este o afacere perfecta de la domiciliu deoarece aduce venituri mari. Investitia nu trebuie sa fie uriasa, investiti in echipamente si materie prima de calitate pentru a produce produse originale si creative.
 

Designer grafic


O afacere online prin care sa-ti oferi serviciile de design grafic pentru alte companii sau persoane fizice care au nevoie de un logo sau alte elemente grafice profesionale. In acest domeniu poti deveni repede freelancer, dat fiind faptul ca trebuie sa realizezi grafica digitala. 
 

Designer web


Sau te poti orienta catrea realizarea de site-uri web pentru companii. Cei cu experienta in domeniu se pot bucura de succes alaturi de idei de afaceri atragatoare si administrabile la domiciliul personal.
 

Dezvoltator de aplicatii


Pentru cei cu pregatire in tehnologia mobila, o afacere de dezvoltare de aplicatii personalizate pentru clienti este o idee excelenta.

Manager de conturi Social Media


Ideea ta de afacere poate lua nastere chiar azi. Profita acum de strategiile optime afacerii tale online...click AICI pentru detalii si comenzi<<

Platformele sociale ofera o multitudine de oportunitati pentru afaceri. Poti oferi servicii de administrare a conturilor social media pentru companii, lucrand ca freelancer sau pe firma ta proprie.
 

Servicii de marketing online


Exista o mare varietate de servicii de marketing online care pot fi oferite, mergand de la crearea de continut pana la promovarea prin campanii google adwords sau facebook ads.
 

Consultanta SEO


SEO este o alta nisa in jurul careia se poate construi o afacere. Majoritatea lucrurilor se invart in mediul online, astfel fiecare domeniu are nevoie de optimizare pentru motoarele de cautare. Traficul online este monitorizat de SEO, ceea ce genereaza clienti.

Daca si tu vrei sa iti deschizi o afacere, gasesti in ghidurile noastre informatii complete pentru un start in afaceri plin de succes...click AICI pentru detalii si comenzi<<
 

YouTuber


YouTube ofera antreprenorilor oportunitatea de a construi o audienta pentru continutul video online. Apoi poti avea profit folosind programul de publicitate online Adsense de la Google.
 

Podcaster


Sau poti opta pentru formatul audio si avea profit tot din publicitate. Aceasta afacere vine si cu avantaje, mai ales in cazul in care inviti persoane specializate intr-un anumit domeniu. Podcast-ul il poti desfasura cum doresti, singur sau cu o echipa.
 

Marketing Afiliat


Daca obisnuiesti sa creezi continut online si sa postezi pe blog sau pe canalele social media, poti face o afacere din asta, colaborand cu un brand sau printr-un program de afiliere.
 

Servicii de corectare


Poti colabora cu companii sau cu creatori de continut, oferindu-le servicii de corectare.
 

Consultanta pentru afaceri


Daca ai experienta anterioara de afaceri, poti lucra de acasa ca si consultant, pentru alti antreprenori sau companii.

Invata regimul fiscal-contabil pentru o afacere de succes. Afla masurile fiscale de ultima ora...click AICI pentru detalii si comenzi<<

Mentor sau coach


Servicii de coaching personalizate, care pot fi oferite pe o mare varietate de topicuri, in raport si de experienta proprie.
 

Vanzari directe


O alta forma de colaborare cu alte companii este oferirea unor servicii de reprezentant vanzari directe, care comunica cu clientii telefonic sau online.
 

Servicii de contabilitate pentru companii


Acestea nu presupun intotdeauna prezenta fizica la sediul acestora. Astfel, cu un program la domiciliu iti poti facilita timpul. Poti lucra pentru mai multe companii intr-o zi fara sa-ti epuizezi energia si timpul in trafic, pentru a schimba sediile.

Invata regimul fiscal-contabil pentru o afacere de succes. Afla masurile fiscale de ultima ora...click AICI pentru detalii si comenzi<<
 

Vanzare domenii online


Orice companie sau persoana care doreste sa deschida un site propriu, are nevoie de un domeniu. Revanzarea de domenii poate fi o afacere profitabila.
 

Inventica 


Daca ai o idee pentru un produs nou, construieste un prototip si incearca sa-l licentiezi si sa colaborezi cu un producator pentru a-l putea vinde.
 

Fotografie


Cei care vor sa deschida o afacere in domeniul fotografiei, este suficient sa-si amenajeze un studio acasa.

Retuseaza-ti ideea de afacere cu ajutorul ghidului nostru. Foloseste Photoshop ca un expert...click AICI pentru detalii si comenzi<<

Fotografie de stock


Fotografiile facute in studioul de acasa pot fi vandute spre vanzare online, pe site-urile specializate de fotografie. Sunt la mare cautare fotografiile profesionale la preturi confortabile sau la pachet. De asemenea puteti investi in stocarea de material actualiat in mod frecvent pentru a va dezvolta capacitatile creative.

Organizare de evenimente


Pentru antreprenorii cu bune calitati organizatorice.
 

Design de interior


Intr-o afacere de design interior, intalnirea cu clientii poate avea loc la ei acasa, ar comunicarea se face telefonic sau online.
 

Servicii de croitorie


Retusurile si modificarile de haine se pot face intr-un atelier chiar acasa, nu este o problema pentru clienti sa vina direct la tine. Daca doresti ca afacerea ta sa creasca poti cauta o nisa in croitorie si dezvolta in directia aceasta. Rochiile de mireasa, broderiile sau costumele barbatesti sunt cateva idei bune din care te poti inspira. 
 

Servicii de gatit prajituri si deserturi 


Daca vrei sa incepi o afacere in acest domeniu, poti gati deserturi si prajituri, in special cu ingrediente naturale, chiar in bucataria ta de acasa si sa le vinzi pe baza de comanda sau en gros catre brutarii locale. O astfel de afacere continua sa fie o alegere buna, cu marje mari de profit.

Daca si tu vrei sa iti deschizi o afacere, gasesti in ghidurile noastre informatii complete pentru un start in afaceri plin de succes...click AICI pentru detalii si comenzi<<

Meniurile speciale pentru week-end, pranzuri, gustari sau comenzile speciale sunt o varianta buna de inceput. Intr-o astfel de afacere ai libertate de creatie, sa-ti faci un meniu propriu si sa gatesti ce vrei. De asemenea, important de retinut sunt trei factori: buna prezentare, igiena si livrarea la domiciliu cu promptitudine.

Consultanta planificare meniuri 


Poti ajuta clientii sa-si planifice mesele saptamanal sau lunar, oferind servicii de consultanta in acest domeniu. De asemenea domeniul consultantei este larg si pe baza cunostiintelor si calificarilor tale poti incepe o astfel de afacere acasa. Exista cerere considerabila in aceasta arie, avantajul major este dat de faptul ca activitatea este una simpla pentru cei care detin specializarea potrivita si experinta indelungata.
 

Ingrijire copii


Serviciile de after-school sau pre-school pot fi oferite chiar la tine acasa.

Ai nevoie sa te perfectionezi? Dezvolta orice afacere in zona educatiei cu ajutorul ghidurilor noastre...vezi AICI<<



Munca de acasa nu trebuie neglijata prin volumul de munca. Proiectele in stadiul de idei nu pot ajunge la afaceri prospere doar cu intentie. Acestea sunt idei de afaceri pe care le puteti da viata cu resurse financiare minime, efort si determinare. Pentru a incepe o afacere trebuie sa gandesti precum un antreprenor in termeni de business.

Bugetul este primul pas la care trebuie sa te gandesti. Detii intreg capitalul de start sau ai nevoie de un partener sau de finantare? Echipamentul necesar este cel cu care iti faci treaba, astfel trebuie sa te intrebi daca il detii sau trebuie sa-l achizitionezi. Totodata, ai variante daca doresti sa-l cumperi nou sau second-hand. 

Alegerea de produse sau servicii oferite este dificila, insa odata ce am hotarat trebuie sa intram in legalitate. Este nevoie de avize si autorizatii de functionare, in functie de business-ul inceput.

Promovarea este unul dintre pasii organici ai unei afaceri. Doar prin servicii continue de promovare puteti ajunge sa cooptati clienti numerosi pe baza carora sa consolidati un portofoliu cat se poate de serios.

Prezenta online in orice business aduce cresteri. In aceasta maniera, clientii se apropie mai mult de produs sau servicii prin notificari. Implicarea pe retelele sociale aduce business-ul de la domiciliul personal, acasa la client. Pentru promovarea afacerii tale nu este necesar sa investesti sume mari. Reclama prin fluturasi sau pe diverse platforme specifice produsului oferit iti va mari numarul de clienti. Un site web promovat eficient iti va aduce avantaje in fata concurentei, pe viitor. 
 
Experienta de antreprenoriat nu este necesara, o dabandesti in timp. Detaliaza un plan de afaceri cu obiective si tinte in ceea ce priveste profiturile si dezvoltarea afacerii tale. O sa fie dificil la inceput, insa cu cat vei exersa mai mult vei prinde acuratete. 
 
Satisfactia clientului este punctul pe care nu trebuie sa-l uiti niciodata pe parcursul afacerii tale. Daca acesta este multumit va reveni cu placere si-ti va genera profit.

Nu neglija atentia fata de client in demersul afacerii, multe business-uri au riscat falimentul pentru acest aspect. In dezvolatrea afacerii si cresterea profitului conteaza parerea clientului si relatia acestuia cu produsul vandut.
Atitudinea viitorului antreprenor fata de propria afacere este importanta. Desi, afacerea se desfasoara la domiciliul personal, unele aspecte precum imbracamintea adecvata sau programul nu ar trebui sa lipseasca. In general, pentru productivitate in mediul personal este nevoie sa aducem responsabilitatea locului de munca.

Daca la sediul firmei te imbracai elegant, incearca s-o faci si acum. Acesta este un mic exemplu, unde ar putea functiona pentru unii. Timpul intr-o afacere trebuie pretuit si organizat cu grija. Astfel, pregatirea unui program si respectarea acestuia se vor vedea in eficientizarea si cresterea afacerii.

Sarcinile cu prioritate maxima, nivelul de energie si planificarea pauzelor stabilesc fluxul de lucru. Afacerile online au acelasi grad de dificultate si munca precum afacerile clasice. Insa, avantajul este confortul propriului domiciliu.



Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: idei de afaceri pentru acasaafaceri pornite de acasaafaceri profitabile la domiciliuidei de afaceri la domiciliuafaceri handmade la domiciliuafaceri mici de acasaidei de afaceri acasace poti face acasa si vindeafaceri online de acasa

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.27 din 5 - 236 voturi.

Articole conexe

3 idei de afaceri la domiciliu, cu investitii mici si profituri mari!

de Ideideafaceri
17 Aug 2017
Visul oricarui antreprenor... Sa investeasca bani putini si sa obtina profituri cat mai mari. Din fericire, foarte des, ceea ce visam devine...

3 idei de afaceri la domiciliu, in 2014!

de Matei Antonescu
13 Ian 2014
Cu investitii banesti reduse, insa cu eforturi mari, putem incepe afaceri acasa, in confortul locuintelor personale. Evident, nu va fi simplu, insa...

Vrei sa lucrezi acasa? 15 idei de afaceri la domiciliu

de Matei Antonescu
17 Mai 2017
Vrei sa lucrezi de acasa? Evident! Cine nu ar vrea sa se trezeasca dimineata devreme, sa bea o cafea in tihna, sa citeasca presa si apoi sa isi faca...

2 idei de afaceri la domiciliu, afaceri profitabile

de Matei Antonescu
07 Ian 2014
Ideile de afaceri valorificate la domiciliu nu se lasa mai prejos in ceea ce priveste nivelul potential de profitabilitate. Cu toate ca aceasta este...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]