Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 competente care pot sta la baza unei viitoare afaceri!

de Matei Antonescu 12 Feb. 2013 3741
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cel mai important, cand vine vorba despre investitii, este sa stii unde sa iti plasezi banii, eforturile, resursele de energie, timp si motivatie. Degeaba investim in valuta daca nu suntem capabili sa anticipam cresteri si scaderi in fluxul inerent. Degeaba investim in afaceri agricole daca in viata noastra nu am pus un rasad. Pe acelasi model, descoperim multi "degeaba". Asa ca ne decidem, inainte de toate si mai presus de orice, sa investim in noi insine.

Asa se face ca in timp ajungem sa detinem competente si abilitati serioase, numeroase si cat se poate de fertile. Cu alte cuvinte, aceste competente si abilitati pot sta la baza unei viitoare afaceri, insa doar atunci cand exista si motivatie, si bani.

Iata si cele mai interesante 4 competente care pot deveni o fundatie solida pentru viitoare afaceri:

1. Web design
- De la servicii de web design oferite ca freelancer si pana la o proprie agentie care sa furnizeze pachete intregi de servicii si produse, totul poate fi extrem de interesant pentru cei care detin abilitati si talent in acest domeniu. Mai mult, putem sa oferim tutoriale de web design, sa ne infiintam un forum pentru web designeri, un website de specialitate si nu numai.

2. Contabilitate - La fel se intampla si in cazul contabililor. Putem sa ne oferim serviciile catre firme si companii care au nevoie de evidenta, putem sa ne deschidem o firma proprie care sa ofere aceste servicii, sa infiintam un website de specialitate sau chiar un blog al contabililor.

3. Sport - Iata o competenta care incepe sa prinda din ce in ce mai mult contur din perspectiva unui start-up. Sa ne gandim la cateva dintre cele mai interesante idei de afaceri pe care le putem valorifica plecand de la aceasta competenta: antrenor personal de fitness, aerobic samd, sala de pilates, yoga, aerobic samd, carte print/digitala cu sfaturi pentru cei care vor sa slabeasca, tutoriale online la vanzare, forum de specialitate si nu numai.

4. Arta culinara - Si atunci cand detinem abilitati de bucatari priceputi, ideile de afaceri inca se pot ivi cu toata eficienta. Putem sa ne deschidem o scoala ce ofera cursuri de arta gastronomica, un website cu retete culinare, sa redactam o carte print/online cu retete culinare, sa oferim tutoriale online si nu numai.

Iata doar patru competente din care va puteti extrage numeroase idei de afaceri cu potential sa devina afaceri profitabile si de viitor clar. Conteaza sa avem viziune clara, sa stim de unde pornim, cu ce abilitati si talente, cu ce situatie financiara, puncte forte si slabe plecam la drum. Conteaza sa ascultam sfaturile specialistilor, sa investim in mod controlat si sa mizam pe strategii de reducere a nivelului de cheltuieli si nu numai.

sursa foto: www.sxc.hu


Tags: idei de afaceriidei afaceriafaceriafacere

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

De ce spalatoria auto self-service este o idee buna de afacere

de Idei de afaceri
01 Mar 2024
Spalatoriile auto self-service reprezinta o oportunitate foarte interesanta de afacere. Afla ce avantaje aduce aceasta optiune, cum sa iti calculezi...

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]