Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 idei de afaceri care merita atentia ta

de Andrioae Ruxandra 10 Iul. 2014 3070
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Exista sute de articole si de carti care iti listeaza oportunitati de afaceri si care iti atrag atentia despre cum sa faci bani intr-un timp scurt. Nu toate aceste idei ti se potrivesc si timpul lansarii unei afaceri nu poate fi atat de scurt, pentru ca orice antreprenor stie ca este nevoie de mult timp si de resurse pentru ca afacerea sa dea roade.

 
Nu exista afaceri care sa aduca profit peste noapte, de aceea, atunci cand iti alegi nisa in care vrei sa activezi, trebuie sa iti dai seama mai intai cum merg lucrurile in acel domeniu si cam ce sanse reale ai ca tu, un incepator, sa supravietuiesti cel putin un an pe piata de afaceri. Pe langa asta, nu in toate ideile de afaceri merita sa investesti timp si bani.
 
 Mai jos ai o lista cu 4 idei de afaceri pe care le poti lua in considerare daca esti incepator:
 
Meditatii
 
In general, studentii fac asta pentru a castiga un ban in plus si nu este neaparat un job pe timpul vacantei. Parintii vor cauta tot timpul pe cineva care sa-i ajute pe copii la teme sau la invatarea unei limbi straine. De preferat sunt studentii, pentru ca sunt mai flexibili din punctul de vedere al timpului disponibil si pentru ca nu cer atat de multi bani precum un profesor cu acte in regula. Asadar, daca faci rost de 3-4 meditatii pe saptamana, poti avea un profit in plus pe langa jobul initial.
 
Blogging
 
Stim cu totii ca se pot castiga bani daca ai un blog, dar nu este atat de simplu. Trebuie sa cumperi un domeniu mai intai (recomandabil sa ai platforma ".ro") pentru a fi credibil si apoi sa iti alegi publicul-tinta. De exemplu, daca iti place sa gatesti, vei deschide un blog culinar. Asadar, vizitatorii tai vor fi cei care au aceeasi pasiune in comun. Trebuie sa scrii bine si sa ti se duca vestea in comunitatea de bloggeri. Odata cu traficul, vor veni si banii, pentru ca vei fi contactat sa faci advertoriale despre produsele culinare sau accesoriile de bucatarie ale diverselor firme. Pe langa asta, vei fi platit sa pui si reclame, ispitind astfel vizitatorii sa acceseze acele reclame. Fiecare click inseamna o sursa de venit pentru tine. 
 
Redactor freelancer
 
Sa scrii ca freelancer inseamna sa scrii oriunde ti se ofera ocazia si in orice conditii. Angajatorului nu-i pasa daca scrii din cabana de pe munte sau din pijamale, atat timp cat iti faci treaba si cat respecti deadline-urile. Exista oameni care au nevoie de alti oameni pentru a scrie despre afacerile lor, iar daca te pricepi la scris si gramatica iti este mai mult decat familiara, atunci poti accepta cateva joburi de acest gen, impartindu-ti timpul conform sarcinilor.
 
Dadaca de serviciu
 
Pentru a-ti alege acest gen de afacere, trebuie sa inspiri incredere parintilor care vor sa isi lase copiii in grija unui strain. Poti fi recomandat de prieteni ori de familie sau poti urma cateva cursuri, ca apoi sa obtii o licenta pentru acest lucru. Daca iti plac copiii si te poti distra cu ei o zi intreaga, atunci merita sa fii propriul tau sef.
 
Aceste oportunitati de afaceri nu implica o investitie atat de mare precum afacerile mari, spre exemplu, deschiderea unui restaurant. Poti alege orice domeniu la care te pricepi si il poti exploata pana cand vei gasi o cale de a-ti aduce profit.
  
Sursa: www.freemoneywisdom.com
 


Tags: afaceriidei de afacerioportunitati de afaceriantreprenoriantreprenori incepatoriafaceri mici

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

MAT: Linie de finantare dedicata studentilor antreprenori

de Bianca Tila
13 Apr 2023
Ministerul Antreprenoriatului si Turismului va crea o noua linie de finantare dedicata studentilor antreprenori. Initiativa este sustinuta si de...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]