Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 afaceri la cheie de pornit in 2012!

de Victor Oancea 09 Dec. 2011 5530
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afacerile la cheie nu sunt intotdeauna puse in practica. Multi cumpara dosarele si le verifica. Investitia este mica. In schimbul acestei investitii multi antreprenori isi customizeaza ideile de afaceri, le imbunatatesc, vin cu idei noi, ajung in nise neaglomerate. Per total, afacerile la cheie ne ajuta sa economisim bani, sa alocam sumele de bani in directiile cele mai inspirate, in directiile corecte.

Iata 6 afaceri la cheie de pornit in 2012, un an dificil insa nu imposibil de castigat:

1. Afaceri la cheie cu arbusti fructiferi. Arbustii fructiferi sunt surse valoroase de venituri pentru cei care vor exporta si pentru cei care isi vor gasi cea mai profitabila piata de desfacere in tara.

2.Afaceri la cheie cu ferma de vipere. Afacerile la cheie cu ferme de vipere sunt si ele profitabile datorita veninului care se comercializeaza la preturi mult mai mari decat aurul.

3. Afaceri la cheie cu propriul magazin online.  Afacerile la cheie cu magazine online personale sunt si ele banoase avand in vedere dezvoltarea mediului online si preferinta crescanda a consumatorilor pentru cumparaturile electronice.

4. Afaceri la cheie in domeniul confectionarii de lumanari decorative. Lumanarile decorative sunt produse care se vand destul de avantajos cand detin calitate de top si preturi corecte. 

5. Afaceri la cheie in domeniul confectionarii de dectoratiuni si ornamente pentru Craciun. Decoratiunile pentru Craciun sunt si ele surse excelente de idei de afaceri si sunt produse vandute bine la final de an.

6. Afaceri la cheie in domeniul cultivarii ciupercilor in sistem familial. Nu in ultimul rand, ciupercile vor cunoaste o mare dezvoltare in anii care vor veni si primii antreprenori care vor prelua aceste afaceri la cheie vor fi castigati.

Toate aceste afaceri la cheie se pot dovedi extrem de profitabile, afaceri de viitor si toate cunosc o mare cerere pe piata pe care se dezvolta.


Tags: afaceri la cheieafaceri profitabileidei de afaceriafaceri la cheie 2012

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Idei de afaceri pentru vara cu bani putini

de Florin Amariei
10 Iun 2021
Daca vrei sa devii antreprenor si sa incerci sa fii propriul tau sef in aceasta vara, avem cateva idei de afaceri cu bani putini care ti s-ar putea...

Idei de afaceri online profitabile

de Florin Amariei
14 Ian 2021
A fi antreprenor nu e usor, insa exista mai multe idei de afaceri online care pot fi profitabile. Noi am ales cateva si ti le propunem! Poate 2021 e...

Idei de afaceri online pentru 2023

de Idei de afaceri
14 Apr 2023
Romanii cu spirit antreprenorial stiu ca acum este momentul potrivit pentru a pregati o noua strategie de afaceri care sa poata fi fructificata cu...

4 idei de afaceri mici care iti aduc profit

de Florin Amariei
02 Nov 2020
Iti propunem 4 idei de afaceri mici care iti aduc profit suficient pentru a putea reinvesti sa trai din banii castigati pentru o buna perioada de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]