Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 idei de afaceri pentru cei care isi doresc ferme profitabile!

de Adela Simonescu 20 Feb. 2012 6181
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ideile de afaceri cu ferme sunt idei de afaceri castigatoare atunci cand ajung pe mainile antreprenorilor abili, competenti. Nu toti vom duce o ferma de prepelite catre o linie continua de profit si nu toti suntem pregatiti sa consolidam o afacere cu o ferma de melci. Adevarul este ca fermele sunt afaceri potrivite celor ce isi doresc proiecte complexe, proiecte mai dificile, proiecte care cer investitii solide de timp si uneori si de bani.

Haideti sa aflam mai multe despre cele 6 idei de afaceri pentru cei care isi doresc o ferma profitabila:

1. Ferma de lipitori. Ferma de lipitori reprezinta unul dintre proiectele de larg interes pentru multi romani care cunosc aspecte referitoare la tratamentul cu lipitori medicinale. In Germania un tratament cu lipitori medicinale ajunge sa coste si 10.000 de euro si un kilogram de lipitori la export catre S.U.A. ajunge si la preturi de 2000 de euro. Aceste cifre nu sunt de neglijat si nici faptul ca cei care doresc sa isi infiinteze o ferma de lipitori au nevoie de un capital estimativ de doar 10.000 de euro.

2. Ferma de raci. Si aceasta este una dintre ideile de afaceri potrivite pentru 2012 si pentru anii care urmeaza. Putem spune ca este o afacere profitabila si de viitor pentru multi romani care s-au aventurat intr-un proiect destul de nou pentru tara noastra. Racii sunt comercializati pe piata interna din ce in ce mai mult si pe pietele externe cu mare succes, la preturi de cca 12-20 de euro pe kilogram.

3. Ferma de melci. Melcii sunt si ei, alaturi de raci, considerati delicatese adevarate. Nu sunt multi romani care sa fi consumat melci pana acum insa viitorul apare destul de roz pentru cei care deja au o ferma de melci. Si acestea sunt idei de afaceri profitabile, luand in considerare pretul de comercializare a unui kilogram de melci si faptul ca discutam despre o activitate simpla si pentru care se pot accesa si fonduri nerambursabile.

4. Ferma de vipere. Ferma de vipere este una dintre ideile de afaceri potrivite doar romanilor cu stomac puternic. Nu toti am putea sa stam in apropierea unei vipere fara sa nu lesinam si acest lucru trebuie luat in considerare de catre cei care cocheteaza cu ideea unei ferme de vipere. Pentru cei care se incumeta, profiturile sunt extrem de atragatoare, un singur gram de venin de vipere fiind comercializat la preturi de cca 2000 de euro.

5. Ferma de capre. Ferma de capre reprezinta o afacere profitabila pentru numerosi romani. Chiar si asa, nu putem discuta despre o competitie acerba in acest domeniu. In fapt, cererea pentru lapte si branza de capra este in crestere continua si oferta este mult prea slaba pentru a-i face fata.

6. Ferma de bivolite. Pe acelasi model cu ferma de capre, ferma de bivolite poate fi afacerea anului 2012 pentru multi romani. Bivolitele sunt din ce in ce mai putine in Romania si chiar se cunosc cazuri numeroase in care strainii cauta sa le aduca in tarile lor de bastina pentru a-si porni afaceri profitabile. Acest lucru se intampla datorita faptului ca in tarile vestice branza de bivolita si branza de capra rivalizeaza in cel mai adevarat sens cu cea pe baza de mucegai nobil.


Tags: idei de afaceriidei afaceriafaceriafacereafaceri profitabileidei de afaceri 2012

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

De ce spalatoria auto self-service este o idee buna de afacere

de Idei de afaceri
01 Mar 2024
Spalatoriile auto self-service reprezinta o oportunitate foarte interesanta de afacere. Afla ce avantaje aduce aceasta optiune, cum sa iti calculezi...

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]