Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 idei de afaceri la domiciliu care cer capital mic de investitii!

de Ilinca Dobrescu 02 Mai. 2012 11770
3.91 din 11 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Idei de afaceri la domiciliu, idei de afaceri profitabile, idei care sa ne ceara capital redus de investitii ... Nu este un vis. Exista numeroase idei de afaceri la domiciliu pe care le putem valorifica in 2012, idei care detin sanse serioase de profitabilitate de lunga durata. Multe pot fi conduse in timpul liber si in paralel cu mentinerea unui loc de munca stabil.

Haideti sa verificam impreuna 7 dintre cele mai interesante idei de afaceri la domiciliu:

1. Carti personalizate pentru copii - idei de afaceri la domiciliu
valorificabile cu bani putini. Machetele cartilor personalizabile pot fi achizitionate din mediul online si operatiunea de personalizare este una relativ simpla.

2. Servicii pentru oameni ocupati - idei de afaceri la domiciliu pentru cei care doresc sa vina in intampinarea nevoilor clientilor aducatori de profit.  

3. Realizarea de pungi pentru cadouri - idei de afaceri la domiciliu de mare interes pentru numerosi romani. Multi vor dori sa inceapa aceasta activitate ca hobby, pentru propria placere. Multi vor incerca sa isi trasnforme acest hobby in sursa importanta de profituri.

4. Servicii de decoratiuni pe pereti pentru birouri sau locuinte - idei de afaceri la domiciliu pentru persoanele care abunda de creativitate si originalitate. Este nevoie, desigur, si de bune abilitati de promovare a serviciilor oferite catre potentialii clienti.

5. Atelier pentru realizarea de felicitari decupate - idei de afaceri la domiciliu pentru cei ce detin capital redus de investitii si pentru cei originali si creativi.

6. Mic atelier pentru realizarea de lumanari rasucite - idei de afaceri la domiciliu care necesita, la fel ca si restul oportunitatilor o doza puternica de creativitate. Mai este nevoie de furnizori seriosi de materie prima si de bune abilitati de promovare a produselor si serviciilor oferite (lumanari pe comanda).

7. Confectionarea de suporturi pentru bijuterii din argint - idei de afaceri la domiciliu ce implica o activitate simpla, placuta, chiar relaxanta.


Tags: idei de afaceri la domiciliuidei de afaceriafaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.91 din 5 - 11 voturi.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]