Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 idei de afaceri pentru iubitorii sportului

de Andrioae Ruxandra 07 Nov. 2017 9146
3.26 din 19 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

O cariera pentru fanii sporturilor - Ai notat in calendar sezoanele sportive? Esti expertul in sport printre prietenii tai? Ai fost cel care a organizat meciuri amicale? Daca ai raspuns pozitiv la aceste intrebari, ai putea lua in considerare faptul ca poti incepe o afacere in acest domeniu. Alegand una dintre cele sapte idei, iti poti transforma dragostea pentru sport intr-o afacere profitabila.

Magazin cu articole sport

Prin deschiderea unui magazin cu articole sportive vei gasi o modalitate sa fii pus la curent cu lumea sportului. Fie ca vinzi echipamente pentru atleti sau orice fel de echipamente, trebuie sa te asiguri ca vei gasi clientela oriunde.

Baruri sportive

Daca ai fost vreodata interesat in deschiderea unui restaurant, un bar sportiv este ideea perfecta pentru tine. Gaseste un loc pentru amicii tai iubitori de sport ca sa urmariti programul sportiv in liniste, langa o bere rece. Acest loc implica investitii, de aceea este recomandabil sa iti gasesti un partener de afaceri.

Colectionarea de articole sportive

Poti incepe o afacere prin punerea in vanzare a tricourilor care au autografe, echipamente, mingi sau fotografii care au in cadru vedete din lumea sportiva. Poti face rost de autografele pe care oamenii le vor cu vedetele preferate (daca ai prieteni in lumea sportului care iti pot asigura aceste autografe, ar fi minunat). Vei pune in vanzare toate aceste lucruri online si vei gasi si modalitatea de plata.

PR pentru atleti

Jucatorii profesionisti de liceu isi afiseaza adesea competentele sportive, dar ei toti sunt in afara jocului. Multi atleti sunt, de asemenea, antreprenori si/sau filantropi si ei mentin relatiile cu agentul de PR pentru a se asigura ca numele lor se face auzit, in teren si in afara acestuia. Daca ai un arsenal de contacte la care sa apelezi si ai lipici la vedete, poti lansa propria firma de PR sportiv.

Antrenor in sanatate sau nutritie

Sportivii au nevoie sa se mentina in forma si antrenorul se ocupa tocmai de aportul de vitamine care sa le sustina organismul. Ei au nevoie de un asemenea antrenor care sa le supravegheze regimul alimentar. Cursurile de nutritie online nu sunt atat de scumpe si dureaza mai putin de un an, asadar vei scoate profit mai curand decat ai crede.

Antrenor personal

Pentru a nu calca stramb in ceea ce priveste dieta, atletii au nevoie sa urmeze un regim strict pentru a face fata eforturilor fizice. Daca vrei sa ai sansa sa lucrezi cu sportivi, trebuie sa ai licenta de antrenor. Construieste-ti o reputatie  printre clientii locali, apoi incepi sa-ti faci reclama printre echipe.

Afla cum iti poti deschide o sala de sport >>

Fotografia sportiva

Parintii copiilor care fac parte din echipe sportive vor sa le pastreze reusitele si, de obicei, fac asta printr-un snapshot blurat cu propriile smartphone-uri sau camere digitale. Ca fotograf sportiv, poti lucra cu echipe amatoare de fotografie facand poze fiecarui jucator si apoi sa le vinzi parintilor. Un aparat indicat pentru asemenea activitati imprevizibile precum marcarea unui gol sau expresii faciale spontane ar fi un DSLR. Poti invata cum sa iti iasa niste poze impecabile, iar daca nu ai bani sa iti cumperi un astfel de aparat, poti inchiria sau imprumuta de la un prieten pana iti pui pe picioare afacerea.

Sursa: www.businessnewsdaily.com


Tags: afaceri sportbar sportivantrenor personalfotografie sportivaarticole sportive

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.26 din 5 - 19 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]