Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

9 oportunitati de afaceri cu investitii modice

de Andrioae Ruxandra 04 Iul. 2014 3574
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

A incepe o afacere nu inseamna neaparat ca trebuie sa iti golesti buzunarele. De fapt, exista multe tipuri de afaceri care nu numai ca nu sunt costisitoare, dar au si potentialul aducerii unui profit semnificativ.

 
Iata 9 idei de afacere low-cost, care nu te vor epuiza financiar si care te vor duce pe drumul antreprenorilor de succes.
 
1) Consultant in afaceri
Daca ai experienta cu micile afaceri si vrei sa iti ajuti prietenii antreprenori, o afacere in calitate de consultant poate fi ideea perfecta pentru tine. Te poti interesa in legatura cu resursele necesare si poti cere sfatul unor antreprenori cu o experienta mai vasta.
 
2) Servicii de curatenie
Nu este vorba doar de menajul clientului, ci si de faptul ca oamenii au nevoie de cineva care sa le stranga mizeria atunci cand isi renoveaza casa. Aici intervii tu (alaturi de echipa ta, de ce nu?) dandu-le o mana de ajutor clientilor. Trebuie sa ai un camion cu care poti transporta mizeria si o echipa cu care sa comunici eficient.
 
3) Instalator sau omul bun la toate
Incepand o afacere care presupune repararea obiectelor stricate din casa clientului iti ofera sansa de a-ti pune in valoare abilitatile practice. Poti lua cateva cursuri de instalator sau de electrician, de exemplu, dar daca obisnuiai sa te joci cu sculele in copilarie si sa construiesti sisteme audio singur, nu ai nevoie decat de ambitie si de dorinta de a reusi.
 
4) Consultant de imagine
Daca tii la imaginea ta si implicit a oamenilor si te pricepi la comunicare, poti incerca acest gen de afacere. Trebuie sa ai si un simt artistic dezvoltat si disponibilitatea de a oferi ajutor celor care apeleaza la tine.
 
5) Artist plastic
Pictura sau orice fel de arta plastica necesita precizie, rabdare si multa practica. Daca iti place sa pictezi, poti incepe orice afacere care presupune redecorarea interioarelor sau exterioarelor, a masinilor sau a orice iti cere clientul. Daca te pricepi la graffitti, sa fii sigur ca ai dat lovitura, pentru ca majoritatea patronilor de cluburi sau de baruri angajeaza special astfel de oameni pentru crearea unui ambient specific pentru clienti.
 
6) Planificator de petreceri
Daca iti place sa fii in mijlocul petrecerii si mai ales sa pregatesti astfel de evenimente, acest tip de afacere este ceea ce ti se potriveste. Trebuie sa fii foarte sociabil si amabil, sa respecti deadline-uri si sa fii cat se poate de creativ. Parintii vor apela la tine atunci cand isi vor sarbatori copiii, asadar trebuie sa oferi servicii de calitate.
 
7) Asistent personal
A fi asistentul personal al cuiva poate fi o afacere pe gustul oricui ii place sa ajute si sa asiste alte persoane. Trebuie sa ai un program flexibil si sa te implici total. 
 
8) Manager de proiecte
Un bun manager de proiecte trebuie sa fie organizat si sa aiba abilitati exceptionale, sa lucreze sub presiune si sa fie sociabil. Daca te descurci in administrarea proiectelor si poti fi un lider, atunci aceasta afacere este exact ceea ce iti trebuie.
 
9) Servicii de traducere
Daca stii mai multe limbi in mod fluent si poti face reversie dintr-o limba intr-alta, poti sa-ti faci propria afacere care sa ajute oamenii sa traduca orice, de la acte pana la lucrari literare. Ai nevoie de o licenta pentru a fi totul legal, iar pentru asta poti face niste cursuri de pe urma carora sa ai un certificat de limba. In rest, afacerea va decurge de la sine, chiar daca inseamna ca va trebui sa lucrezi sub presiune.
 
Sursa: sbinformation.about.com
 


Tags: afaceriidei de afacerioportunitati de afaceriafaceri miciconsultanta afacerimanager proiecte

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]