Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afacerea zilei: Costume pentru petreceri reusite si pentru succesul Afacerii tale!

de Liviu Deculescu 02 Dec. 2010 3666
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Astazi vom vorbi despre costume. Mai exact, despre inchirierea de costume pentru petreceri. Afacerea este la noi cumva subevaluata ca si potential, din teama de a nu gasi clienti. Acesta este, intr-adevar, principalul risc al afacerii.

Care sunt secretele care iti vor aduce succesul cu inchirierea de costume pentru petreceri?
Pentru reducerea costurilor, alegeti varianta producerii costumelor in regie proprie, pe baza de contract de colaborare. Daca ai alege varianta cumpararii, in general costurile ar fi mai mari. Pe de alta parte, varianta producerii lor cu angajati permanenti este si ea costisitoare, deoarece producerea costumelor nu este o activitate cu frecventa ridicata, constanta si suficient de previzibila.

Promovarea afacerii este cheia care, corect aleasa, iti va deschide poarta catre succes.
Care sunt elementele de promovare necesare? Site propriu, bine optimizat si realizat; promovare pe forumuri, in site-uri partenere si in cadrul unor retele sociale; promovare targhetata in gradinite, scoli, licee, universitati, cluburi.

Locatie fizica sau doar magazin online?
Si, si. Promovarea se va face in primul rand prin magazinul online si prin celelalte mijloace specifice, dar o locatie fizica unde clientii sa te poata gasi este absolut necesara, deoarece reprezinta, pentru client, singura cale practica de a returna produsul si, in plus, pentru tine, singura modalitate de a verifica eficient returnarea in stare buna a produsului, putandu-i dovedi in mod irefutabil clientului eventualele stricaciuni.

Nu iti asuma riscuri cauzate de nerespectarea de catre client a intelegerii!
Percepe taxe de intarziere a inapoierii costumului (ai fi putut sa-l inchiriezi altui client, daca ar fi fost adus inapoi la timp), taxa pentru nerespectarea unei rezervari (daca un client a rezervat un costum, dar nu l-a mai luat, este posibil ca tu sa fi pierdut ocazia de a-l inchiria altcuiva; plata trebuie facuta de catre client in momentul rezervarii) si taxe pentru cazul restituirii bunului in stare proasta/distrugerii bunului. Toate aceste conditii si taxe trebuie clar si fara omisiuni precizate de la bun inceput (informatiile sa fie vizibil afisate pe site si in magazin), chiar daca ele reduc putin sansele inchirierii costumelor.

Oferta variata si competitiva. Nu te axa doar pe o categorie de clienti (de exemplu doar pe copii) sau doar pe unul ori doua genuri de costume. In plus, preturile trebuie sa fie competitive (in raport cu concurenta).

Afacerea poate aduce venituri frumoase, dar veniturile nu vor fi constante. In preajma sarbatorilor, a incheierii anului scolar etc. comenzile se inmultesc.

Succes!



Tags: afacerea yileicostumesucces

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Chatbotii - urmatoarea afacere de succes? Piata globala, in continua ascensiune

de Florin Amariei
06 Feb 2021
Chatbotii ar putea reprezenta urmatoarea afacere de succes pentru cei care sunt pregatiti sa intre in lumea IoT cu spirit antreprenorial. Conform...

4 idei de afaceri de succes in orase mici

de Florin Amariei
23 Iun 2021
A porni o afacere nu trebuie sa fie un chin. Iata ce poti pune la cale in orase mici pentru a obtine un profit lunar decent. In Romania sunt...

Idei pentru afaceri de succes

de Camelia Diaconu
19 Iun 2019
Daca planuiesti o schimbare si iti doresti propria afacere, venim cu cateva recomandari de idei de afaceri care au avut succes intotdeauna si vor...

Ce hobby-uri poti transforma intr-un business de succes

de Camelia Diaconu
07 Ian 2020
Sa iti transformi pasiunea intr-un business inseamna sa depui efort ca lucrurile sa atinga perfectiunea. Poti dezvolta un business de succes doar...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]