Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri pe timp de criza? Iata cateva sugestii atractive!

de Ilinca Dobrescu 27 Mai. 2013 4158
4.75 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ne place sa credem ca suntem stapanii destinului nostru si ne place la nebunie sa ne simtim in control total. Suntem dependenti de sentimentul ca suntem cat mai putin vulnerabili si aici discutam si despre situatia de criza economica in mijlocul careia se pare ca ne aflam. Mai mult, expertii ne spun ca aceasta perioada de criza economica se va adanci si mai mult in urmatoarele luni de zile.

Si pentru multi, solutia pare sa fie una singura: paralizie totala, inghetare totala a tuturor planurilor. Nu mai cumparam mobila aceea de bucatarie, nu mai plecam in concediu samd.

Si, cu toate acestea, desi cei mai multi cred ca peste criza trecem doar daca incetam orice forma de cheltuieli, sa constientizam ca totul difera de ideea de investitie. Cu alte cuvinte, este o diferenta totala intre cheltuieli si investitii. Si exact asta va recomandam si voua sa faceti: sa va investiti banii in acele proiecte care au sanse sa creasca, sa se dezvolte si sa va ofere profiturile de care aveti nevoie!

Iata si cateva afaceri pe care vi le recomandam pentru 2013, afaceri pe timp de criza, proiecte care va pot aduce independenta financiara:

1. Magazinul online reprezinta una dintre afacerile pe care le putem demara si administra de acasa, de la domiciliul personal.
De asemenea, daca nu avem pretentia sa ne deschidem un magazin online care sa rivalizeze cu eMAG sau Elefant, avem sansa sa dam start-ul unei afaceri cu investitii banesti minime, extrem de mici si sa conducem afacerea pe cont propriu, fara salariati.

Se poate, este perfect posibil. Exista numeroase magazine online care functioneaza cu ajutorul unui singur angajat, proprietarul. Desigur, stocul este limitat, livrarile merg mai greoi, design-ul poate ca nu este genial si platforma mai poate avea cateva bug-uri. Esential este ca si acesta este un start-up si mai ales pe timp de criza, ne ajuta enorm sa ramanem cu ceva bani in buzunar la finalul lunii si sa nu ne ingropam in datorii imense!

2. Afaceri pe timp de criza, afaceri cu lumanari decorative, handmade! Exista numeroase afaceri pe timp de criza, afaceri care ofera profitabilitate si asta chiar si atunci cand sunt demarate cu investitii banesti reduse sau moderate.

Un exemplu este afacerea cu lumanari decorative, o afacere ideala pentru cei pasionati de obiecte frumoase si utile. Lumanarile se pot confectiona si acasa sau in cadrul unui atelier de dimensiuni reduse, cu sau fara angajati.

Desigur, nu va fi vorba despre productii care sa rivalizeze cu marile companii producatoare de lumanari decorative de lux, insa este un inceput si cel mai mult conteaza sa putem sa ne asiguram ca lucrurile merg, chiar daca putin mai greoi.

Inca 6 idei de afaceri de valorificat pe timp de criza gasiti aici >>>>


Tags: afaceri pe timp de crizaidei de afaceriidei afaceriafaceri crizaidei de afaceri criza

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Idei de afaceri pentru vara cu bani putini

de Florin Amariei
10 Iun 2021
Daca vrei sa devii antreprenor si sa incerci sa fii propriul tau sef in aceasta vara, avem cateva idei de afaceri cu bani putini care ti s-ar putea...

Idei de afaceri online profitabile

de Florin Amariei
14 Ian 2021
A fi antreprenor nu e usor, insa exista mai multe idei de afaceri online care pot fi profitabile. Noi am ales cateva si ti le propunem! Poate 2021 e...

Idei de afaceri online pentru 2023

de Idei de afaceri
14 Apr 2023
Romanii cu spirit antreprenorial stiu ca acum este momentul potrivit pentru a pregati o noua strategie de afaceri care sa poata fi fructificata cu...

4 idei de afaceri mici care iti aduc profit

de Florin Amariei
02 Nov 2020
Iti propunem 4 idei de afaceri mici care iti aduc profit suficient pentru a putea reinvesti sa trai din banii castigati pentru o buna perioada de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]