Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri profitabile in 2013? Bani din organizarea de evenimente!

de Victor Oancea 18 Feb. 2013 3589
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

De fiecare data cand vizitam o librarie online sau una offline, vedem diverse carti care ne atrag atentia in mod special. Unele sunt de retete culinare vegane, altele sunt destinate celor care doresc sa organizeze nunti, botezuri si alte evenimente speciale. Si motivul principal este cel referitor la nivelul inalt al cererii pentru acest set de servicii. In mod real, in ultimii ani, am observat o tendinta ascendenta in acest domeniu si prezenta din ce in ce mai multor specialisti intr-o industrie in plina dinamica.

Adevarul este ca organizarea de evenomente speciale cere prezenta unui specialist, chiar daca multi cred ca este munca usoara si nu este nevoie sa mai platesti un om care sa faca ce ii spui tu. Adevarul este ca niciun organizator de evenimente nu va face ce ii spui tu. In fapt, te va consilia si iti va oferi cateva alternative clare intre care sa o alegi pe cea mai inspirata pentru ce ai tu nevoie, pentru ce iti doresti, pentru bugetul de care dispui tu in acel moment.

Pentru cei care doresc sa devina organizatori de evenimente, un aspect esential este reprezentat de nisare strategica. Nu poti sa le faci pe toate, chiar daca ai o armata de specialisti in organizarea de evenimente. Si adevarul este ca ar fi prea greu, prea dificil sa te imparti in toate directiile si sa te adresezi unui set prea larg de consumatori. Asa ca singura solutie este sa te nisezi si sa oferi servicii destinate unei anumite audiente-tinta: organizare de nunti, organizare de botezuri, organizare de petreceri pentru copii, organizare de evenimente corporate, organizare de seminarii si conferinte, organizare de workshop-uri, petreceri de logodna, organizare de petreceri de divort si nu numai!

De asemenea, un aspect esential este cel referitor la planificare. Profiturile nu apar peste noapte si fiindca pocnim din degete, pentru ca ne rugam la Dumnezeu sau pentru ca avem bani de dat spaga. Profiturile apar in momentul in care am investit sumele corecte de bani in directiile potrivite, cu riscuri evaluate, estimate, calculate. In fapt, fara planificare, nimic nu cade in locul potrivit si nimic nu pare sa se lege. Asa ca investim in planul de afaceri, instrumentul care va deveni mana dreapta cu ajutorul careia sa luam cele mai inspirate decizii.

Nu in ultimul rand, un aspect esential ramane acreditarea. Clientii au nevoie de dovezi clare ca puteti obtine rezultate impresionante, asa ca este esential sa aveti un website profesionist prin intermediul caruia sa va dovediti abilitatile si competentele. Afisati diplomele si premiile obtinute, portofoliul de lucrari, recomandari si aparitii in media. Toate acestea devin aspecte esentiale de care tin potentialii clienti.


Mult succes si afaceri profitabile!



sursa foto: www.sxc.hu



Tags: organizare de evenimenteafacere organizator de evenimenteafaceri organizare evenimente

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]