Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afacerile cu sapun handmade trezesc spiritul antreprenorial in romani

de Adela Simonescu 20 Iun. 2011 4431
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Aceste afaceri simple si care necesita capital de investitii minim sunt la mare cautare printre romani. Nu trebuie sa iti dedici foarte mult timp si aceasta afacere este perfecta pentru persoanele care cauta sa isi valorifice simtul creativ si estetic.

Sapunurile handmade sunt foarte apreciate deoarece majoritatea sunt preparate din ingrediente naturale. Antreprenorii care doresc sa intre in acest domeniu trebuie sa stie ca trendul acesta este unul foarte puternic si castiga adepti cu fiecare zi ce trece.

Numeroase studii arata ca in procesul de productie al sapunurilor pe care le gasim pe rafturile magazinelor exista ingrediente periculoase, parfumuri, coloranti si arome care dauneaza sanatatii si care nu aduc nici un serviciu pielii noastre.

Mai mult, multe ingrediente sunt considerate ca declansatoare de dermatoze, alergii, descuamari si lista ramane deschisa. Iata cel mai important aspect pe care trebuie sa puneti accentul cand va veti promova produsele, aspect care va convinge clientii ca meritati sa fiti furnizorul lor de sapun si nu numai.

Producatorii de sapun se mai implica si in productia de creme, lotiuni, detergenti ecologici si multe alte produse care incep sa prinda interes in randul clientilor.

Haideti sa vedem cat de rentabila ar fi pentru dvs aceasta afacere:
1.    Procesul de productie al sapunurilor este simplu. La baza sa sta o reactie chimica produsa intre lesie si uleiuri. Amestecul rezultat trebuie lasat sa se usuce timp de cateva zile in functie de ingrediente si este gata sa fie ambalat.

2.    Daca doriti, puteti sa adaugati ingrediente dintre cele mai variate, precum:plante, ovaz, fructe uscate, flori, nisip fin pentru exfoliere si multe, multe alte combinatii care vor veni din simtul dvs creativ si va vor incanta clientii.

3.    Trebuie sa detineti contacte de persoane care sa fie dispuse sa va achizitioneze produsele. Daca sunteti destul de abil sa tratati un contract cu restaurante, hoteluri si alte companii care necesita volum mare de sapun deja puteti sa va considerati bogat.

Desigur va trebui sa puneti la dispozitia acestor firme sau clienti, produse de calitate, ambalate elegant, in mod regulat si cu frecventa ridicata. In functie de volumul de comenzi va fi nevoie de un spatiu de depozitare si un spatiu pentru prepararea sapunurilor.

Puteti sa va proiectati si un website unde sa va promovati produsele si chiar sa oferiti clientilor posibilitatea de a le comanda online. Totul depinde de capitalul pe care sunteti dispus sa il investiti in aceasta afacere care se dovedeste visul devenit realitate al multor persoane.




Tags: sapunuri handmadeafaceri sapun handmade

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]