Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Agentia de modeling - Profituri mari si eforturi pe masura

de Maria Nicutar 27 Iun. 2011 10753
4.45 din 10 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Expansiunea uriasa si rapida a industriei modei a facut posibila aparitia in numar tot mai mare a scolilor de modeling si a agentiilor anexe. Nu este o afacere simpla sau usor de demarat si administrat, insa odata ce ati inceput sa va creati o baza de clienti profiturile incep sa prinda contur din ce in ce mai pregnant.

O agentie de modeling trebuie sa selecteze modelele cu care va incheia contracte de colaborare. De asemenea, reprezentatii sai trebuie sa asigure dezvoltarea profesionala a modelelor si alcatuirea portofoliilor acestora.

In acest sens se organizeaza sesiuni de fotografiere pentru modele si se stabilesc contacte cu diverse case de moda care necesita personal pentru prezentarile sustinute. Nu doar prezentarile de moda sunt vizate pentru expunerea modelelor, ci si reclamele.

Agentiile de modeling sunt destinate si copiilor. Exista o noua tendinta de valorificare a imaginilor micutilor si se scot profituri foarte atragatoare din contractele stabilite in acest sens.

Cea mai buna solutie pentru recrutarea modelelor este organizarea de casting-uri unde sa puteti selecta pe cei mai buni dintre candidati. Veti avea nevoie de o locatie intr-o zona bine plasata, in centrul orasului sau intr-un cartier de lux. Va trebui sa angajati personal specializat precum:fotografi, web designeri, graficieni samd.

Avantajul de a lucra cu o agentie de modeling este cel de a fi sustinut ca model, de a fi promovat si instruit. Nu sunt multe case de moda care sa accepte modele de tip freelancer, deoarece acestea nu prezinta aceeasi credibilitate si siguranta ca in cazul celor reprezentate de agentii de modeling.

In urma activitatilor plata convenita se acorda modelului si agentiei ii va reveni un comision. Practic, acesta este profitul care va furniza suportul afacerii.

O oportunitate de a va dezvolta afacerea o reprezinta decizia de a colabora cu agentii straine care sa va recruteze modelele pentru contracte de lunga durata. De asemenea, se negociaza un comision si se pot atrage profituri foarte mari.

Este nevoie de o buna gestiune a personalului, a modelelor recrutate, de experienta in acest domeniu si de intuitie puternica. Va trebui sa decideti ce persoane detin potential si ce imagine predomina cu frecventa marita pe podiumurile din afara.




Tags: afacere agentie modelingagentie modeling

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.45 din 5 - 10 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]