Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Animatori pentru petreceri - Afaceri cu clovni, ursitoare, dansatori

de Maria Nicutar 26 Iun. 2011 8790
4.75 din 4 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Iata o afacere profitabila si cu investitii minime. Din ce in ce mai multi romani incep sa caute animatori pentru petrecerile pe care le organizeaza si sunt dispusi sa plateasca bani multi pentru aceste servicii. Antreprenorii doritori nu au nevoie de specializari sau acreditari in vreun domeniu, ci doar de abilitatea de a-si gestiona afacerea intr-un mod cat mai avantajos.

In primul rand trebuie sa va infiintati o firma pentru desfasurarea activitatii acestei afaceri. Discutati cu un avocat si urmati-i sfaturile pentru a va legaliza afacerea. Veti avea nevoie de personal pentru animatie si de un website unde sa va promovati serviciile si anunturile de recrutare.

Animatorii au marele avantaj ca nu necesita specializari. Sa ne gandim la un clovn sau la o ursitoare si ne dam seama ca oricine ar putea sa intreprinda o astfel de activitate. In schimb, dansatorii pentru nunti, botezuri si alte evenimente au nevoie de cursuri de dans si de experienta.

Mai mult, nu va trebui sa investiti mult in aceasta afacere deoarece plata angajatilor se poate face la sfarsitul evenimentului. Astfel, in momentul in care dvs sunteti platit pentru serviciile de furnizare de animatori si personalul va fi platit conform prestatiei lor.

Este bine sa dispuneti de mai multe contacte de animatori dispusi sa participe la evenimente neplanificate cu mult timp inainte. Se poate intampla sa fiti contractat cu 2 zile inainte de tinerea evenimentului in cauza si veti avea nevoie de putina planificare. In functie de profilul petrecerii va trebui sa inchiriati sau sa achizitionati costumele animatorilor, in cazul in care acestia nu dispun de ele.

Va trebui sa va promovati serviciile in mod continuu. Calitatea acestora va vor aduce noi clienti si va vor creste notorietatea in cadrul acestui domeniu. Treptat puteti sa va dezvoltati afacerea si sa aduceti in discutie si servicii de catering pentru evenimente sau de ce nu, sa le organizati de la cap la coada.

O buna capacitate de organizare a incasarilor si o relatie buna cu personalul sunt elementele cheie care va vor aduce prestigiu si profituri atragatoare.




Tags: organizare evenimenteanimatori evenimenteanimatori petreceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 5 - 4 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]