Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Antreprenor 2.0 - programul destinat femeilor!

de Ideideafaceri.ro 17 Feb. 2014 3229
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca vrei sa afli mai multe despre cum iti poti dezvolta ideea de afacere intr-un business de succes sau daca ai deja o afacere la nivel de start-up si cauti sa iti extinzi orizonturile antreprenoriale, vino joi, 20 februrie 2014 incepand cu ora 9:00, la Hotel Marshal Garden din Bucuresti, la cea mai potrivita Conferinta pentru femei.

Adresata exclusiv femeilor care aspira la o cariera pe cont propriu, in antreprenoriat, Conferinta 2.0 Women face parte din proiectul cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeste in oameni!

In cadrul Conferintei vei afla povestile de succes ale speakerilor, dar si obstacolele pe care au fost nevoiti sa le depaseasca si care le-au intarit increderea in sine. Este bine de stiut ca la final, participantele isi vor putea inscrie propriul proiect, iar cele mai bune 50 de idei vor beneficia de consultanta si mentorat cu antreprenori consacrati in sprijinul dezvoltarii afacerii lor.

Participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile, iar inscrierile se fac completand formularul online de inregistrare.

Printre speakeri amintim de:

Cristina Chiriac – Ambasador al Antreprenoriatului Feminin
Este o personalitate a vietii publice romanesti,  de profesie economist, specialializata in finante, banci, burse de valori si asigurari si doctorand in economie, evaluator, consultant si auditor financiar, practician in insolventa, mediator si arbitrul international in mediere.

Alina Cinciulescu – Digital Manager la Avon Cosmetics
Alina Cinciulescu este Digital Manager la Avon Cosmetics. In prezent gestioneaza activitatea din mediul digital atat pentru Avon Romania cat si pentru Avon Moldova. Are o experienta vasta in domeniu, pe care a parcurs-o in toate formele sale ca: web editor, social media specialist, web marketer, online coordinator.

Péter Barta – CEO Fundatia Post-Privatizare
Cu peste 14 ani experienta in management, atat in sectorul profit, cat si in cel non-profit, Péter a fost implicat in numeroase proiecte nationale si internationale, lucrand cu companii sau institutii precum Council of Europe, Development Alternative Inc., Smurd Romania sau Academy for Educational Development.

Adina Filculescu – General Manager EnRose
Adina Filculescu este o tanara antreprenoare, doctoranda in Administrarea Afacerilor in limba engleza care si-a transformat pasiunea pentru flori intr-un business, EnRose Floral & Event Design, la numai 22 de ani. Pentru dezvoltarea acestuia a castigat in urma unor concursuri de planuri de afaceri doua premii din proiecte europene. In prezent, compania sa si-a extins gama de servicii pentru intrega organizare a evenimentelor.

Mugur Frunzetti – Owner Floria.ro
La 18 ani si-a lansat prima afacere, in care detinea numai 15%, pachetul majoritar de 85% fiind al celui care a investit banii, domnul George Straton, caruia-i datoreaza o mare parte din ceea ce a invatat ca manager / antreprenor. Se numea Bucharest Popcorn si a fost prima fabrica de popcorn preambalat din Romania. Poate fi considerat un pionier al finantarii de tip Business Angel din Romania.

In anul 2005 a lansat magazinul online MarketOnline.ro, in 2008 a cumparat Mediadot.ro si Azerty.ro si in 2009 a vandut toate cele 3 magazine de IT&C si a lansat Floria.ro. In doar 3 ani a devenit lider de piata pe zona florariilor online.

Roxana Tudor – Fondator Amelie Suri
Avand o experienta de peste 10 ani in managementul financiar, Roxana Theodora Tudor a renuntat la pozitia de top management pe care o ocupa intr-o multinationala pentru a reinvia povestea “Mode de Paris”, atelier de moda dezvoltat de strabunica sa. Mostenind talentul si pasiunea acesteia, Roxana pune bazele Amelie Suri, fashion boutique care aduce in prim plan femeia in toate etapele vietii sale si o ajuta sa isi spuna povestea.


Tags: antreprenoriat 2.0programfemeiidee de afacerebusinessmarshal gardenbucuresticonferinta

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Romanii pot accesa o noua transa a Programului Tezaur. Dobanzile vor fi de pana la 7,20% pe an

de Bianca Tila
23 Aug 2023
Romanii pot accesa o noua transa de titluri Tezaur, incepand de astazi, cu maturitati de 1 an si 3 ani, cu dobanzi anuale de 6,30% si 7,20%, potrivit...

Samsung lanseaza un nou program in Europa, Self Repair

de Bianca Tila
20 Iun 2023
Samsung lanseaza programul "self repair" in Europa. Cu ajutorul acestuia, utilizatorii pot incerca sa-si repare singuri dispozitivele stricate....

Afaceri la domiciliu. Beneficiile administrarii unui business de acasa

de Idei de afaceri
30 Ian 2024
Exista beneficii importante si unul dintre acesta se refera la cheltuieli reduse in comparatie cu cele necesare pentru inchirierea sau achizitionarea...

PMB si CNIPMMR deschid Bucharest Business Agency

de Florin Amariei
03 Mar 2021
Primaria Municipiului Bucuresti (PMB) si Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) deschid Bucharest...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]