Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Antreprenori, aveti teren? Iata 4 afaceri agricole pentru 2013!

de Adela Simonescu 21 Ian. 2013 4956
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Pentru afaceristii ce detin teren, vestile sunt cat se poate de bune. Avem numeroase afaceri agricole pe care sa le demaram cu sanse serioase de profitabilitate. Si majoritatea sunt afaceri ce detin la baza idei extrem de originale, idei care ii pot ajuta pe initiatori sa se diferentieze de restul jucatorilor din industrie.

Pentru cei ce deja detin teren sau au de gand sa investeasca intr-un mic petec, iata si ideile de afaceri care va pot aduce profiturile substantiale de care aveti nevoie in 2013:

Afaceri agricole cu catina
Catina este o planta eminamente ecologica, o planta rezistenta la temperaturi scazute si la temperaturi ridicate( - 40 grade Celsius - +40 de grade Celsius). Mai mult, nivelul cererii de catina este unul din ce in ce mai ridicat si preturile de comercializare sunt mereu unele mari.


Afaceri agricole cu trandafiri
Trandafirii reprezinta importante surse de profit pentru multi dintre cei ce deja detin teren si s-au decis sa il valorifice astfel. Si adevarul este ca nu mai suntem deloc interesati sa folosim un teren pentru a-l cultiva cu ceapa sau cu florea soarelui. Preferam sa il cultivam cu trandafiri si sa obtinem productii importante ce ne pot aduce multi bani si un loc in randul jucatorilor inca nedezvoltati indeajuns de mult pentru a mentine suprematie in cadrul unei industrii cu potential imens.


Afaceri agricole cu zmeura si mure
Zmeura si murele sunt doar doua dintre cele mai interesante fructe pe care putem miza in 2013, pentru obtinerea de profituri cat mai importante. Nu putem neglija faptul ca sunt produse rare, scumpe, foarte valoroase si pe care le putem obtine si cand detinem un simplu petec de teren arabil, o mica gradina.


Afaceri agricole cu anason stelat
Anasonul stelat sta la baza multor remedii naturiste, la baza realizarii celor mai fine rachiuri si a altor bauturi alcoolice extrem de scumpe. Anasonul stelat poate fi cultivat si in Romania, cu succes deplin, in sistem ecologic, pentru ca preturile de comercializare sa fie extrem de avantajoase pentru noi, producatorii.


Nu neglijati faptul ca aceste afaceri agricole pot fi demarate si cu ajutorul fondurilor europene, un avantaj major pentru cei ce inca nu detin capitalul banesc suficient! De asemenea, aceste afaceri devin surse importante de profit si cand mizam pe agricultura ecologica, un "must" pentru orice viitor investitor in aceasta industrie in plina dezvoltare!


Mult succes si afaceri agricole profitabile!


Tags: afaceri agricoleafaceri agricole profitabileafaceri agricole 2013afaceri agricole in romania

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri agricole pe care le poti incepe oricand

de Camelia Diaconu
21 Sep 2020
Agricultura a inceput sa fie unul dintre cele mai profitabile domenii de afaceri. Tot mai multi tineri isi doresc sa inceapa o afacere in mediul...

5 afaceri agricole pe care le poti incepe cu bani putini

14 Ian 2021
Domeniul agricol este o resursa inepuizabila de idei, afaceri, investitii si rezultate. Daca ne gandim la o afacere, care poate sa inceapa cu bani...

Afaceri agricole cu profit mare pe suprafete mici

de Marinache Horia Cristian
15 Iul 2015
Pentru a dezvolta o afacere profitabila in domeniul agricol, daca nu aveti o suprafata mare de teren, puteti opta pentru culturi de nisa care cunosc...

Ai 3000 de euro si un teren la tara? Iata 5 idei de afaceri agricole profitabile!

de Idei de afaceri
26 Dec 2023
In prezent, este indicat sa investesti in idei de afaceri la tara datorita faptului ca acest domeniu a inceput sa fie sustinut mai puternic de stat...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]