Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

AquaFarm - Acvariul care se curata singur si creste plante comestibile!

de Ilinca Dobrescu 11 Oct. 2013 5330
3.33 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cum ar fi daca ai avea un acvariu in care poti sa cresti plante pe care urmeaza sa le consumi? Cum ar fi daca nu ai mai avea nevoie de pamant pentru aceste plante? Totul este posibil daca ai cumparat o ferma acvatica, asa cum este produsul realizat de Nikhil Arora si Alejandro Velez, doi tineri antreprenori care deja se bucura de succes datorita unei alte idei de afaceri la fel de geniale.

Este vorba despre kitul care iti permite sa cresti ciuperci pleurotus chiar la tine acasa. Detalii mai multe chiar aici >>>


O alta idee de afacere care i-a facut pe cei doi faimosi este ferma acvatica, AquaFarm. Este vorba despre un acvariu in care traiesc pesti iar deseurile acestora sunt reutilizate pe post de ingrasamant pentru plante. Astfel, acvariul se curata singur, fara eforturi din partea proprietarului.

Desigur, nu putem discuta despre agricultura, ci despre intretinerea de mici culturi de plante pentru uz casnic. De la busuioc si oregano, la plante medicinale si aromatice, acvariul face fata cu brio.

Evident, aceasta idee de afacere este cu atat mai importanta cu cat poate sta la baza unor viitoare proiecte de anvergura mult mai mare. Astfel, se poate ca in viitor plantele sa creasca folosindu-se de substantele nutritive din diverse ape de pe intreg globul pamantesc.


O idee de afacere cu adevarat originala si cu beneficii uriase pentru audiente mari am descoperit si astazi. Am mai descoperit ca tinerii sunt din ce in ce mai interesati sa investeasca in sustenabilitate si in idei de afaceri ecologice!



sursa foto: www.backtotheroots.com



Tags: back to the rootsaqua farmferma acvaticaaquafarm

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.33 din 5 - 3 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]