Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Atelierul tau de FIMO iti poate aduce independenta financiara!

de Adela Simonescu 16 Iun. 2012 4134
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Numeroase povesti de succes in afaceri circula in mediul online si in cel offline. Aflam cum a dat lovitura o adolescenta cu bijuteriile ei confectionate din lut polimeric, cum au reusit altii sa invinga criza cu cercei confectionati simplu si rapid, cum au reusit unii sa aduca profit fantastic de pe urma unei activitati simple si la indemana oricui.

Si adevarul este ca lucrurile sunt extrem de tentante. Si ne dorim si noi independenta financiara si acest lucru sa fie posibil cand discutam despre o activitate cat mai simpla, care sa ne puna la treaba, in cel mai adevarat sens, creativitatea, imaginatia, originalitatea.

Modelarea pastei polimerice FIMO poate parea o joaca de copii, si in mare parte ar putea sa fie. Insa ce se intampla cand luam lucrurile in serios si ne apucam de treaba cu toata seriozitatea? Ce se intampla cand incepem sa investim timp, energie, putere de documentare si cercetare, originalitate si ceva banuti?

Profit! Asta poate sa se intample. Desigur, lucrurile nu sunt chiar atat de simple. Sa nu ne aruncam cu capul in fata, in cautarea unei idei de afaceri care ne poate scoate din criza cat ai bate din palme, fiindca nu este cazul. Si adevarul este ca niciodata nu se intampla asa. Orice afacere, oricat de mica ar fi, necesita eforturi si multa munca.

Asa ca s-ar putea sa ne trezim acoperiti pana la gat de munca, de sarcini si responsabilitati cat mai variate. Si lucrurile incep sa nu mai para atat de simple pe cat le consideram. Apare necesitatea realizarii unui mic plan de afaceri, necesitatea consolidarii unui blog pentru promovare, necesitatea realizarii unor comenzi mari, poate prea mari pentru cat timp am decis noi sa investim in activitatea de a scoate bijuterii din lut colorat.

Dar pentru foarte multe persoane, eforturile merita si merita cu varf si indesat. Sa nu uitam faptul ca si marii bijutieri au pornit de undeva si de cele mai multe ori s-a intamplat ca lucrurile sa evolueze in mod gradual, in mod treptat de la  ... zero, desigur.

Cei care cred ca vor sa dea o incercare si sa investeasca in potentialul lor de antreprenori au la dispozitie un ghid care explica totul despre FIMO, despre promovarea afacerii, despre preturi si tehnici de realizare a bijuteriilor care se pot dovedi un succes. Ghidul "O pasiune profitabila - Atelier pentru confectionarea de bijuterii din FIMO" este disponibil aici!


Tags: afaceri fimoafacere fimofimoatelier fimomodelare fimoafaceri cu fimo

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]