Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Bali SPA, la Cornu, in Prahova

de Zenobia Badescu 19 Apr. 2011 4307
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Nu cred ca exista un mod mai placut de a slabi decat acela de a te abandona unui masaj cu uleiuri pretioase, a te delecta cu bai de plante, a face aquagym, a savura mancaruri exotice si a te odihni in camere de basm, mobilate si decorate in stil balinez. Rasfatul acesta nu este in insula Bali, ci in Prahova noastra, la Cornu.

Bali Spa este “un centru avansat in tehnicile de slabire si infrumusetare, dar si un sezlong in mijlocul unei livezi de meri infloriti; un dietetician, dar si un bucatar balinez; un masaj profesional, dar si rasfatul unui hotel de patru stele” afirma proprietarii pe site-ul de prezentare. Ei sunt doi bine-cunoscuti doctori in medicina estetica: Dana si Stefan Jianu, care prin natura profesiei lor au sesizat necesitatea infiintarii in Romania a unui astfel de centru holistic de wellness.



Aici, oaspetii-pacienti pot tine regimuri alimentare personalizate, se pot detoxifia si relaxa activ, sub supraveghere medicala, in deplina siguranta si mai ales intr-un mod cat se poate de placut.

De asemenea, doritorii pot beneficia de tratamente estetice si de multe alte posibilitati de a se relaxa: bai aromate, cromoterapie, golf, drumetie etc. Sunt folosite produse spa din Bali si doctori terapeuti balinezi.

Pachetul “D.R.E.A.M. - slabire sanatoasa” include cazarea intr-o camera de lux, dieta (post/dieta joy, hipocalorica, ovolaclovegetariana), 3 tratamente de estetica corporala si 3 masaje speciale (balinez, shiatsu, facial), supraveghere medicala continua, gimnastica medicala si fitness pentru supraponderali, aquagym, sauna, jacuzzi, jogging sau alte sporturi in aer liber, lectii de dans.

Ce inseamna “D.R.E.A.M”? Visul de a arata si a te simti sanatos prin: dieta - “D”,   relaxare – “R”, estetica – “E”, activitate fizica – “A” si medicina – “M”.

Un astfel de rasfat nu si-l poate permite oricine, ci doar cei cu dare de mana. Astfel, pachetul prezentat, costa 950 euro in camera single, pentru o saptamana. Dar, nu ne mira. Practic, o armata de oameni au grija de tine.

Afacerea functioneaza de aproximativ trei ani si ofera mai multe tipuri de servicii grupate pe 8 pachete din care mentionam: EGO – rasfat si frumusete, FOREVER YOUNG – mereu tanar, TEAM UP – teambuilding sanatos, destinat companiilor.

www.proestetica-sana.ro
 



Tags: bali spacornbai de planteuleiurimasajslabireinfrumusetarewellness

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

ANAF: Ghid dedicat contribuabililor care realizeaza venituri din activitati de infrumusetare/intretinere

de Bianca Tila
29 Apr 2022
Noul material informativ intitulat Ghid privind tratamentul fiscal aplicabil veniturilor obtinute de persoanele fizice din prestarea unor activitati...

Cum faci o afacere profitabila din uleiuri cu efecte curative sau pentru cabinetele de kinetoterapie

de Zenobia Badescu
16 Mai 2016
Pe o piata care oferea uleiuri rafinate, s-a cladit in 1995 prima afacere romaneasca cu uleiuri bio presate la rece. Initiativa apartine, in...

Mari oportunitati de afaceri - obtinerea de uleiuri volatile!

de Marinache Horia Cristian
29 Sep 2015
Uleiurile volatile din plante au fost folosite de peste 5.000 de ani, datorita efectului terapeutic pe care il au asupra sanatatii (sistemului...

Masajul - o relaxare bine platita

de Dragos Craciun
18 Sep 2014
Daca doriti sa desfasurati o activitate fizica, dar nu va permiteti acest lucru (sunteti o persoana ocupata sau aveti probleme de sanatate), puteti...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]