Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Bani din plante medicinale - Nu e usor sa faci din ceai o afacere profitabila peste noapte!

de Zenobia Badescu 06 Iul. 2012 4802
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Pasiunea Iuliei Barbu sunt plantele medicinale. Ca om de afaceri, a plecat la drum cu un mic magazin cu produse naturale - Farmacia Naturii - si a continuat cu productia de pernute terapeutice realizate din amestecuri de plante si uleiuri volatile cu puternice energii, menite sa ne schimbe starea de spirit si sa ne protejeze de agresiunea radiatiilor de orice fel.

Avea de partea sa experienta si pasiunea pentru farmacia naturii si a gandit o alta afacere speciala. Ea a deschis la Bacau o ceainarie unica in tara - Natura Club. “Prin acest loc minunat, ne dorim sa renasca armonia dintre oameni si natura” spune ea. “Cine intra aici simte imediat o liniste sufleteasca si o pace a mintii. In mare parte, cred ca am reusit, vin catre noi din ce in ce mai multi adepti ai traiului natural: fara tigari, fara bauturi racoritoare sintetice, fara fast-food-uri si fara muzica sincopata.
 
In acest spatiu organizam gratuit expozitii de arta, mai ales pentru tineri talentati de la Liceul de Arta. Astfel, dorim sa-i invatam cum sa devina managerii propriei arte, iar clientilor ceainariei le deschidem subtil gustul pentru frumos.”
 
Spatiul pentru ceainarie a fost achizitionat cu bani putini, deoarece era situat intr-o zona ascunsa, destul de nepotrivita pentru o activitate comerciala obisnuita. Dna Barbu a facut din acest inconvenient un avantaj, promovand ideea de loc izolat, ferit de zgomotul asurzitor al strazilor. Amenajarea are un farmec aparte: scaune si masute sculptate, bar din pietre de munte si lemn de stejar.
 
Ceaiurile care se servesc aici sunt autohtone, dar si orientale. Cele orientale, cu gusturi si arome specifice, sunt preferate de cunoscatori. Cele romanesti sunt amestecuri “Farmacia Naturii”: energizante, tonice, digestive, calmante si antistres. Se mai servesc si alte produse: sucuri naturale din fructe, cocktailuri, gustari, o cafea selecta, produse de patiserie si cofetarie in formule originale.
 
Clientii sunt in special tineri romantici, nefumatori, intelectuali - oameni care se respecta, care vor sa-si gaseasca linistea sufleteasca intr-un bol de ceai. Nu e usor sa faci din ceai o afacere profitabila peste noapte. Trebuie platit pretul rabdarii, pentru ca afacerea este limitata din cauza tutunului - drogul care lipseste, spune intreprinzatoarea. Aici se organizeaza conferinte si prezentari de produse cu reprezentanti medicali, doctori si farmacisti.
 
În plus, Natura Club isi semnaleaza prezenta prin actiuni gen proiecte educationale cu elevi de la cele mai bune licee si scoli, expozitii, simpozioane, distribuirea de pliante, pagina web, articole publicitare in ziarele locale si revista proprie.
 
http://www.club.farmacianaturii.ro/
 
 


Tags: plante medicinaleplantefarmacia naturiiceainarieafaceriafacere

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

De ce spalatoria auto self-service este o idee buna de afacere

de Idei de afaceri
01 Mar 2024
Spalatoriile auto self-service reprezinta o oportunitate foarte interesanta de afacere. Afla ce avantaje aduce aceasta optiune, cum sa iti calculezi...

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]