Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cand clientilor le miroase a cafea, dvs va miroase a bani

de Adela Simonescu 08 Iun. 2011 5141
2.5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Statisticile releva noi informatii incredibile. Americanii consuma mari cantitati de cafea anual si 60 de procente dintre japonezi au renuntat la consumul de ceai in favoarea licorii magice. Cata cafea se bea in Romania si cat de profitabila ar fi o afacere de furnizare de echipament specializat si de reparatii vedem in continuare.

Romanii se afla sub nivelul americanilor, italienilor sau finlandezilor la consumul de cafea. Cu toate acestea se inregistreaza cresteri rapide si importuri din ce in ce mai mari de cafea din Indonezia, Brazilia si Italia.

Invazia cafenelelor, a cluburilor, a bistro-urilor samd, face ca nevoia de echipamente specializate in prepararea bauturilor pe baza de cafea sa fie din ce in ce mai mare, furnizorii profitand din plin de aceasta situatie.

Aceasta afacere se poate administra si de la domiciliul personal. De cele mai multe ori, furnizorii de echipament se ocupa si cu distributia de cafea si bauturi conexe(expresso, latte, cappuccino samd). Astfel puteti sa va dezvoltati afacerea in numeroase directii si sa va acoperiti cheltuielile de investitii prin intermediul mai multor modalitati.

Pentru a furniza echipament si cafea trebuie sa aveti si dvs un furnizor stabil sau un importator, care sa va asigure produsele dorite cu regularitate si promptitudine. Cautati informatii referitoare la principalii importatori si alegeti cea mai buna oferta:calitate mare, preturi accesibile, modalitati convenabile de livrare.

Faptul ca puteti primi produsele cerute in timpul planificat va scuteste de nevoia spatiului de depozitare. Sincronizati-va cererea venita din partea clientilor cu livrarile marilor furnizori si veti scuti multi bani si timp.

Nu ignorati importanta prospectarii pietei si a cunosterii competitorilor cu care veti avea de-a face. Dati atentie celor care sunt in afacere de mai mult timp si care si-au construit baze mari de clienti si incercati sa invatati de la ei modul in care trebuie sa procedati pentru a va castiga propriile contracte.

Majoritatea clientilor cauta urmatoarele tipuri de echipament:
•    Expressoare de cafea
•    Cafetiere
•    Automate de cafea de tip vending machines
•    Rasnite de cafea
•    Aparate cu capsule
•    Aparate profesionale de bar

Marcile cele mai apreciate sunt:Lavazza, Saeco, Julius Meinl, DeLonghi, Bianchi si Segafredo.




Tags: afacere cafeafurnizor cafeafurnizor echipament de preparare cafea

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 2.5 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]