Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Carmangeria, o oportunitate de afacere profitabila

de Andrioae Ruxandra 02 Aug. 2014 19436
4.15 din 123 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Gatitul carnii este popular in toate partile lumii, iar multi oameni aleg adesea sa consume carne. Majoritatea felurilor de mancare sunt alcatuite din carne, iar acesta este unul dintre motivele pentru care deschiderea unei carmangerii este o idee buna, in cazul in care cauti solutii pentru a castiga bani.

 
Deschiderea unei carmangerii este o oportunitate buna de afacere, care poate avea un numar mare de clienti. Daca te intereseaza o astfel de afacere, citeste cateva sfaturi care te pot ghida pentru a incepe aceasta afacere.
 
Inainte de a deschide carmangeria, este important sa stii care sunt cei mai buni furnizori de carne. Trebuie sa iti aprovizionezi carmangeria cu carne sanatoasa si de calitate superioara, sa stii sa negociezi cu furnizorii, astfel incat sa iti ofere preturi rezonabile. 
 
Daca vrei sa oferi carne procesata in carmangeria ta, trebuie sa iei legatura cu acele companii care se ocupa cu procesarea carnii. Vanzarea carnii procesate, precum bacon sau jambon, reprezinta de asemenea o idee buna, pentru ca magazinele cu mezeluri sunt mai populare si mai la indemana clientilor.
 
Daca ai un capital limitat pentru carmangeria ta, trebuie sa iei in calcul vanzarea tipurilor de carne foarte populare in randul consumatorilor. Daca iti permiti, in schimb, sa achizitionezi mai multe tipuri de carne, poti alege carnea de oaie, de capra, de vitel, carne de vanat, de miel etc. 
 
Un alt aspect important de care trebuie sa tii cont este asigurarea ca produsul tau de baza, carnea, este complet sanatos si supus tuturor testelor obligatorii. Trebuie evitate situatiile in care carnea ar putea avea bacterii care sa duca la toxiinfectii alimentare sau la alte boli. Este necesar ca produsele din carne sa fie comercializate cu respectarea normelor sanitar-veterinare si cu respectarea sigurantei alimentelor. 
 
Conditiile de depozitare a carnii sunt foarte importante, pentru ca un produs cu o calitate superioara va aduce intotdeauna mai multi clienti, ceea ce inseamna ca vei avea un profit pe masura.
 
Poti aplica strategii de marketing afacerii tale pentru a atrage cumparatori prin oferirea unor reduceri, mai ales in preajma sarbatorilor care implica gatitul cu carne. Atat timp cat oamenii vor prefera sa consume carne, deschiderea unei carmangerii reprezinta o oportunitate buna pentru a-ti aduce un profit pe masura.
 
Sursa: www.startupbizhub.com
 


Tags: afacericarneafaceri carnecarmangeriemacelarieafaceri profitabile

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.15 din 5 - 123 voturi.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]