Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cat de profitabila este afacerea de vanzare de ebook-uri?

de Maria Nicutar 26 Iun. 2011 7622
4.13 din 8 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

O noua afacere si-a facut loc in agendele antreprenorilor si a celor care isi doresc profituri atragatoare prin promovarea in mediul online. Vanzarea de ebook-uri este o afacere promitatoare si care tinde sa acapareze din ce in ce mai multi oameni din intreaga lume si acest lucru ne da impresia ca este simpla si usor de demarat.

Problema este ca nu exista intotdeauna afaceri simple fara dezavantaje. In cazul nostru, vanzarea unei carti electronice reprezinta o suma de timp, energie si bani de care trebuie sa dispunem. Cartea electronica nu se scrie singura intotdeauna. Exista si carti digitale care sunt deja create si oferite cu drepturi de revanzare.

Pentru moment sa lamurim putin tema redactarii cartilor digitale. In primul rand trebuie sa va alegeti o tema pe care sa fiti stapan, pentru care sa detineti o specializare, astfel incat sa puteti sa o vindeti prin prisma provenientei sale ca opera creata de un expert in domeniu, sau macar o persoana calificata sa ofere informatii corecte dintr-o categorie specifica.

De asemenea, trebuie sa detineti talent pentru a va redacta opera intr-o forma comprehensibila si cu un flux informational uniform disparat.
Nu in ultimul rand, trebuie sa efectuati munca de documentare, fapt ce va necesita timp, energie si de multe ori si resurse financiare solide.

O alta varianta este cumpararea de ebook-uri cu drepturi de revanzare. Odata achizitionata cartea digitala pe care o considerati ca prezentand cerere si interes in randul utilizatorilor de internet, puteti sa o vindeti mai departe la un pret avantajos.

Exista numeroase astfel de carti si website-uri care va pun la dispozitie continut informativ care sa va ajute sa intrati intr-o astfel de afacere. Daca doriti, puteti sa o comparati cu o afacere tip MLM(Multi-Level-Marketing). Este ca si cum ati vinde produse cosmetice gata preparate si apartinand de o marca autonoma, iar dvs sunteti unul dintre distribuitori.

Cartile electronice se vand, la ora actuala, foarte bine iar cartile tiparite au pierdut, intr-adevar foarte mult teren in afata acestora. Acesta este un avantaj major pe care il detineti in aceasta afacere.

Nu este o afacere care se dovedeste intotdeauna profitabila daca nu detineti abilitatea de a o face vizibila catre clienti si de a o promova intr-un mod cat mai atragator. Aveti nevoie de cunostinte de webdesign si grafica sau de personal care sa va puna website-ul intr-o lumina cat mai favorabila pentru prospecte promitatoare.




Tags: afacere ebook-urivanzare carti electroniceafacere carti digitale

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.13 din 5 - 8 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]