Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cat de profitabila poate fi o cabina foto

de Camelia Diaconu 14 Mai. 2020 9366
4.22 din 44 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cabinele foto au devenit tot mai cerute la evenimente datorita amintirilor pe care le ofera invitatilor. Sa transformi aceasta idee intr-o afacere propriu zisa nu este complicat deloc, mai ales ca este un tip de afacere accesibila unui public variat. Iata ce trebuie sa stii pentru a demara o afacere care lasa amintiri!

Petreceri private organizate de firma si nu numai, nunti, botezuri, aniversari si orice tip de eveniment care se desfasoara pentru a celebra ceva este ocazia perfecta pentru a face poze. Pe langa faptul ca ramai cu amintiri, te si distrezi de minune atunci cand treci in fata aparatului sa faci poze. O afacere ce presupune o cabina foto poate avea o multime alte accesorii suplimentare si chiar un loc special amenajat, pentru a trage in poze cele mai inspirate cadre.
 
Cabina foto este o afacere portabila ce presupune deplasarea in diferite locuri pentru a onora evenimentele. Pentru a incepe aceasta afacere este nevoie, in primul rand, de o masina mare, spatioasa, care sa te ajute sa transporti cabina foto. Daca ai deja o masina mare, cu mai multe locuri, o poti transforma in ceea ce ai nevoie, pentru a nu mai fi nevoit sa investesti o suma suplimentara.
 
Pentru a duce mai departe afacere, pe langa masina, este nevoie de un aparat foto profesional, dar si de un ecran touchscreen, o imprimanta si props-uri pentru fotografii. Propsurile sunt elementele decorative cu care poti face fotografii, diferitele rame amuzante in care te poti incadra, elemente de butaforie in principiu. 
 
Daca ai deja un job care iti ocupa o mare parte din timp si nu vrei inca sa renunti la el, atunci incearca, pentru o perioada, sa mergi cu ambele in paralel sau, daca iti permiti, sa angajezi o persoana dedicata pentru aceasta activitate. Ori incearca sa iti stabilesti, pentru inceput, evenimentele doar in weekend, atunci cand ai suficient timp liber pentru a te ocupa de afacere.
 
Investitia se poate ridica la o suma de 10.000 de euro, asta daca vorbim despre o masina performanta si aparate dotate cu ultimele tehologii. Pot fi recuperati in scurt timp, avand in vedere ca pentru un singur eveniment care presupune cateva ore de munca, se poate castiga cel putin 1000 de euro. In timp, iti poti dezvolta afacerea in totalitate si, de la o cabina mica de poze, poti ajunge sa iti dezvolti propriul atelier in care sa comercializezi aparatura si accesorii pentru poze. 
O afacere cu cabine foto poate fi si o oferta buna de colaborare pentru firmele care organizeaza frecvent evenimente, fiind locul ideal in care sa iti promovezi business-ul. 
 
Si, pentru ca am amintit despre promovare, nu uita ca propria promovare a afacerii, te poate ajuta sa iti castigi clientii mult mai repede si mai usor. Retelele de socializare sunt in topul platformelor de promovare, asa ca fa-ti o pagina de facebook in care sa iti promovezi serviciile. Fa multe poze si posteaza-le pe instagram pentru a vedea si ceilalti cu ce te ocupi si, din vorba in vorba, pana la marele succes nu mai este decat un pas. 


Tags: cabina fotocabina foto portabilaafacere cabina foto

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.22 din 5 - 44 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]