Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce afaceri cu bani putini poti incepe in 2016

de Alina Constantinescu 10 Nov. 2016 9998
4.33 din 55 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Multi romani se gandesc cum sa puna pe picioare o afacere profitabila, cu o investitie minima. Pentru cei care au de gand sa valorifice idei de afaceri cu bani putini in 2016, iata cateva dintre cele mai interesante:

Afacere online

Atunci cand punem in balanta potentialul de profit si investitia initiala pusa la bataie, afacerile online sunt printre cele mai profitabile. Stim deja ca un magazin online este mult mai avantajos decat un spatiu comercial pentru care trebuie sa platesti chirie. Mai mult, sa nu uitam ca publicitatea pe internet este mult mai ieftina decat cea din mass media.

Nu este nevoie sa stai cu marfa pe stoc. Cand ai o cerere mare pentru un anumit produs, il poti comanda de la furnizor si apoi il livrezi clientilor.

Asadar, magazinul online este o afacere care va ofera posibilitatea sa lucrati de la domiciliu, iar costurile de pornire sunt mici.

Firma de organizare evenimente

Iata o alta afacere interesanta pe care puteti sa deschideti: firma de organizare de nunti, botezuri, aniversari, conferinte, petreceri pentru copii, workshop-uri.

Organizatorii de evenimente au sansa de a genera venituri excelente, de pe urma evenimentelor de acest gen. Discutiile cu oamenii prezenti la un eveniment vor contribui la planificarea evenimentelor viitoare.

Ca in orice afacere, este foarte importanta realizarea unui plan care sa contina costurile initiale, cheltuielile lunare (chirie, intretinere, salarii personal sau colaboratori - animatori, decoratori, contabil, florarii), publicitate (infiintarea unui site).

Aranjamente florale

Daca te gandesti sa incepi o mica activitate care sa iti suplimenteze veniturile sii pe care o poti desfasura de acasa, este bine sa iei in calcul si afacerea cu aranjamente florale pentru nunti, botezuri si evenimente festive. Este o activitate placuta ce se poate transforma intr-o afacere de succes.

Puteti incepe de acasa si dezvolta pe parcurs, reinvestind profitul. Daca stiti sa va atrageti clientii cu imaginatia si talentul in design floral, profitul este asigurat. Este o afacere care poate aduce profituri mari, atunci cand eforturile sunt completate de pasiune.

Afacere cu prajituri pregatite in casa

Din pasiune si hobby-uri se pot face multi bani. In fapt, am putea spune ca aceasta activitate este si una dintre cele mai atractive si placute din mediul de afaceri.

Tot mai multi romani acorda o importanta sporita alimentatiei sanatoase. Daca sunteti pasionata de gatit si deserturile sunt mereu apreciate de familie si prieteni, aceasta este afacerea care vi se potriveste.

Pentru inceput puteti lucra in bucataria de acasa, si cand va creste volumul afacerii, puteti inchiria un spatiu mai mare pe care sa-l utilati.

Sursa: epochtimes-romania.com


Tags: afacere cu bani putiniafacere onlineafacere cu floriafaceri mici

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.33 din 5 - 55 voturi.

Articole conexe

Avantajele investitiei intr-o afacere cu flori in ghiveci

de Idei de afaceri
20 Oct 2023
Afacerile includ investitii importante, insa nu doar sumele trebuie luate in calcul. Atunci cand vrei sa investesti intr-o afacere, cu flori in...

Afacere cu flori in ghiveci. De cati bani este nevoie?

de Idei de afaceri
25 Oct 2022
Avand in vedere investitia intr-o afacere cu flori in ghiveci, scopul este satisfacerea necesitatilor populatiei cu produse decorative. Activitatea...

4 idei de afaceri mici care iti aduc profit

de Florin Amariei
02 Nov 2020
Iti propunem 4 idei de afaceri mici care iti aduc profit suficient pentru a putea reinvesti sa trai din banii castigati pentru o buna perioada de...

3 idei de afaceri mici pe care le poti porni chiar acum

de Florin Amariei
30 Iun 2021
Vrei sa fii antreprenor? Vrei sa ai o afacere de succes? Vrei sa fii independent din punct de vedere financiar si sa nu fii manageriat de nimeni...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]