Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai de succes idei de afaceri la cheie pentru tinerii antreprenori

de Matei Antonescu 07 Nov. 2011 6576
2.5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Tinerii sunt recunoscuti ca potentiali antreprenori, ca firi curioase, entuziaste, pasionate si cu mult avant. Cu toate acestea, trebuie sa recunoastem ca nu toti tinerii detin specializarile necesare si nici experienta care sa ii califice ca antreprenori intr-un anumit domeniu si atunci este natural ca ei sa se indrepte care idei de afaceri la cheie. Iata doar cateva idei de afaceri la cheie numai bune pentru tinerii antreprenori, idei ce pot fi conduse catre succes real:

1. Ideile de afaceri la cheie si de succes pot veni din directii numeroase, cea mai solida in prezent fiind platforma online. In mediul online se gasesc deosebit de multe oportunitati si tinerii trebuie sa le identifice pe cele mai viabile, pe cele mai functionale.

Una dintre ele este cea de detinere si administrare a unui magazin online personal. Din ce in ce mai multi cumparatori se muta in mediul online si cauta produse, servicii sau informatii pentru care sunt dispusi sa plateasca sume avantajoase pentru tinerii antreprenori.

2. O alta latura a ideilor de afaceri la cheie si de succes este cea oportunitatilor date de cafenele. Cafenelele s-au dovedit afaceri profitabile si cu potential de a se tranforma in proiecte de succes. Adevarul este ca nu multi reusesc, insa cei care dau lovitura pun mare accent pe planificare, pe cercetare de marketing, pe o buna gestiune financiara si pe cunostintele oferite de experti.

3. Agricultura nu este intotdeauna pentru antreprenorii mai in varsta. Contrar parerilor altor persoane, tinerii ar trebui sa investeasca in agricultura si in ideile de afaceri de succes si la cheie care le stau la dispozitie. Exista afaceri de cultivare a legumelor in sistem ecologic, a plantelor medicinale si aromatice, a arbustilor fructiferi si lista continua.

4. Una dintre cele mai bune categorii pentru idei de afaceri de succes si la cheie este cea a proiectelor noi. Tinerii sunt cei mai buni antreprenori pentru pornirea de proiecte precum: Ferme de vipere, Shaormerii, Cultivarea ciupercilor Champignon sau chiar detinerea de Standuri mobile de sucuri naturale.

Viitorul se arata din ce in ce mai favorabil tinerilor, cei pentru care se deruleaza atat de multe programe de sustinere, de suport inainte, in timpul si dupa un start-up de afaceri profitabile. Este o pierdere mare ca acestia sa nu investeasca bani si timp in proiecte solide in care isi pot revarsa abilitatile, calitatile si pasiunea pentru afaceri.

Cititi si " Idei de afaceri profitabile, de succes pentru 2012"


Tags: afaceriidei de afaceriidei afaceriafaceri la cheieafaceri de succesafaceri profitabileafaceri online

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 2.5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]