Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum incepeti o afacere de reparatii de calculatoare la domiciliul dvs?

de Ilinca Dobrescu 27 Iul. 2017 16977
4.26 din 36 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca detineti cunostintele necesare, talent si pasiune pentru repararea calculatoarelor puteti sa incepeti o afacere excelenta la domiciliul dvs. Nu este obligatoriu sa va deplasati, lasand ridicarea si livrarea computerelor in seama clientilor si puteti sa va organizati munca intr-un mod extrem de flexibil.

Afacerea se demareaza relativ usor. Va trebui sa va infiintati o firma si sa va organizati o zona a locuintei special dedicata activitatii pe care o veti intreprinde. Daca aveti copii in preajma este recomandat sa nu lasati echipamentul clientilor la indemana lor si sa va pastrati documentele si chitantele in ordine.

Daca timpul va permite si detineti si un mijloc de transport adecvat puteti oferi servicii de ridicare si livrare a echipamentului.

Pentru a va mari sansele de reusita trebuie sa detineti un website unde sa va afisati ofertele si preturile si unde sa va promovati serviciile. Cel mai eficient se va dovedi marketing-ul “din-gura-in-gura”(Word-Of-Mouth Marketing) si cel social, prin intermediul retelelor de socializare. Va fi nevoie sa va “infiltrati” in reteaua Facebook, Twitter, LinkedIn si oricunde altundeva considerati ca va puteti promova serviciile catre un numar mare de posibili clienti.

Majoritatea clientilor vor dori servicii de:

•    reparatii (reparatii placi de baza, placi video, reparatii tastaturi, ecrane sparte, operatiuni de devirusare)
•    upgradare (adaugare memorie, upgradare RAM,la hard disk)
•    de schimbare de sistem de operare
•    mentenanta (curatare de registrii, curatare de praf, schimbare componente, instalare de driver, configurare routere, recuperare date samd)

Asigurati-va ca detineti cunostintele necesare si alcatuiti-va o agenda cu programarile fiecarui client. Incercati sa fiti prompt si sa returnati echipamentul intr-un timp cat mai scurt posibil.

Repararea si mentenanta calculatoarelor se pot dovedi activitati dificile si veti avea nevoie de acreditari in domeniu pentru a oferi siguranta si incredere clientilor ca sunteti persoana potrivita pentru job.

Incercati sa urmati mai multe cursuri si puneti accent pe existenta diplomelor recunoscute si certificarilor din domeniul IT. Un CV solid si un portofoliu atragator fac diferenta intre profit si faliment.
Nu uitati ca intrati pe o piata cu o competitie puternica si veti lupta impotriva marilor firme de reparatii de calculatoare.

Iata si alte idei de afaceri la domiciliu>>


Tags: reparatii calculatoareafacere mentenanta calculatoare

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.26 din 5 - 36 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]