Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri cu bani putini sau fara investitie initiala. Cum incepi?

de Idei de afaceri 23 Mar. 2023 34219
Afaceri cu bani putini sau fara investitie initiala. Cum incepi?
4.4 din 182 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Lipsa banilor si a resurselor reprezinta scuza cea mai des intalnita la oamenii care spun ca nu pot incepe afacerea la care au visat intotdeauna. Majoritatea dau vina pe banci pentru ca acestea nu le garanteaza imprumuturi sau isi acuza prietenii pentru ca nu vor sa-i imprumute. De fapt, foarte putini stiu faptul ca poti incepe orice fel de afacere vrei fara sa ai neaparat bani.

Chiar daca nu crezi, sunt o mutime de idei de afaceri cu bani cu putini sau deloc. In continuare vei gasi pasii care iti vor demonstra ca nu banii sunt problema pentru a-ti deschide afacerea mult visata:
 

Incepe cu ceea ce ai

 
Daca nu ai bani, nu inseamna ca nu ai nimic. Norman Vincent Pale (1898-1993, un promotor al gandiriii pozitiviste) spunea ca „poti inlocui lipsa a orice altceva cu un entuziasm dynamic”. Poti inlocui, asadar, lipsa banilor cu ceea ce ai. 

Daca ai vreun dubiu in legatura cu ceea ce ai, ar trebui sa te gandesti ca ai hobby-uri, talente pe care le poti valorifica. Ideea este ca poti inlocui lipsa banilor cu idei, pasiune, muncind asiduu si creativitate.

Daca si tu vrei sa iti deschizi o afacere, gasesti in ghidurile noastre informatii complete pentru un start in afaceri plin de succes...click AICI pentru detalii si comenzi<<

Da, poti face afaceri pornind de la zero. Poti sa deschizi un blog si sa scrii despre ceea ce te pasioneaza. Creezi astfel continut, pe care il vinzi apoi advertiserilor.

Esti pasionat de matematica, fizica, chimie, limba romana sau limbi straine? Ei bine, iti poti rotunji veniturile oferind meditatii.

Stapanesti foarte bine o limba straina? Ei bine, atunci afla ca poti face bani din traduceri.

Daca ai cunostinte de Photoshop, foloseste-ti talentul pentru a crea propria afacere. Poti sa concepi logo-uri, invitatii la nunta sau botez, carti de vizita, etc.

Incepe cu o idee creativa si cu un plan

 
Nu este neaparat sa ai o idee de afacere imensa inainte sa intreprinzi vreo actiune si nici nu trebuie sa ai mintea plina de idei  ca sa poti incepe o afacere.

Exista nenumarate oportunitati de afacere de care poti profita, poate fi un serviciu sau un produs care sa satisfaca nevoile clientilor.
Odata ce ai deja ideea care ti se pare fezabila si profitabila, vei incepe sa planifici si sa iti faci o strategie.
 
 

Construieste-ti aptitudinile cerute

 
Gaseste oportunitatile pentru a-ti pune in evidenta aptitudinile antreprenoriale care sunt cerute in domeniul in care vrei sa debutezi.
Nu este nevoie sa devii un om plin de aptitudini ca sa iti poti lansa afacerea, ci poti improviza pe parcursul desfasurarii afacerii.

De aceea este indicat sa incepi cu o afacere mica, in caz ca vei gresi, costurile repararii greselilor nu vor fi foarte ridicate. Exista cursuri gratuite de antreprenoriat, carti audio sau video care te pot ajuta sa iti dezvolti capacitatile necesare unui antreprenor. Exista si companii care tin training-uri in domeniu in schimbul unor servicii. Poti profita de aceste lucruri.
 

Alege-ti un partener de afaceri

 
Din moment ce bancile nu ajuta o afacere la inceput si nici prietenii sau familia nu vor sa ofere un sprijin, poti gasi un partener sau o companie cu care sa poti fuziona in acelasi domeniu in care tu vrei sa incepi.

Gasiti elementele commune si functionati ca un intreg. Poate fi dificil sa determine oamenii sa aiba aceeasi viziune ca si a ta, dar nu este imposibil. Pana la urma, asta inseamna sa fii un bun antreprenor.
 
Combina pasii de mai sus si ai sa iti dai seama ca nu este nevoie sa astepti ca cineva sa te ajute la inceput. Exista companii de success care au inceput cu foarte putine resurse financiare sau deloc.
 
Daca si tu vrei sa iti deschizi o afacere, gasesti in ghidurile noastre informatii complete pentru un start in afaceri plin de succes...click AICI pentru detalii si comenzi<<

De asemenea, iti recomandam sa citesti cartea scrisa de Rachel Bridge (fost editor al Sunday Times) – How to Start a Business Without Any Money (Cum sa incepi o afacere cu investitie zero) -, care iti arata regulile de aur pentru a avea succes.

Rachel a intervievat de-a lungul carieri sale de editor sute de antreprenori de succes. Cartea sa dezvaluite toate urcusurile si coborasurile pe care le intalneste un antreprenor, oferind in acelasi timp exemple despre modul in care acestia au depasit problemele. De asemenea, o recomandare in acest domeniu este sa te informezi cat mai mult. Incearca sa citesti si alte carti de antreprenoriat pentru a te familiariza cu termenii specifici, cine stie, poate vei scrie si tu o carte de acest gen.




Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: afaceriafacerecum sa incepi o afacereafacere cu bani putini

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.4 din 5 - 182 voturi.

Articole conexe

De ce spalatoria auto self-service este o idee buna de afacere

de Idei de afaceri
01 Mar 2024
Spalatoriile auto self-service reprezinta o oportunitate foarte interesanta de afacere. Afla ce avantaje aduce aceasta optiune, cum sa iti calculezi...

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]