Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa-ti deschizi un coffee shop fara prea multa cheltuiala

de Andrioae Ruxandra 22 Nov. 2017 14401
4.06 din 72 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Esti interesat sa intri in piata de afaceri a coffee shop-urilor si ai bani pentru a inchiria o locatie sau un magazin? Ai o pasiune si talent pentru a face cafea de calitate si vrei sa scoti bani din acest hobby? Ai nevoie de un simplu plan pentru coffee shop sau studii de fezabilitate? Acest articol te va interesa.

1. Scrie un plan de afaceri

Ca sa incepi afacerea coffee shop-ului, este indicat sa dezvolti un plan de afaceri care sa te ajute sa pui pe picioare afacerea, mai ales daca ai de gand s-o extinzi. Planul include strategii de marketing si factori cheie care iti vor face coffee shop-ul unic si diferit de alte coffee shop-uri din zona. Daca nu reusesti sa-ti faci planul de afaceri, vei da gres.

2. Alege-ti intelept locatia

Multi antreprenori au probleme in a gasi locatia potrivita. Gandeste-te ca nu poti face o locatie nepotrivita sa devina ceea ce ai tu nevoie. Cauta locatia bazandu-te pe factorii demografici. O idee buna ar fi sa afli daca mai exista coffee shop-uri in zona in care vrei sa te plasezi. Incearca sa afli cum le merg afacerile si cum supravietuiesc pe piata concurentei.

3. Trebuie sa ai capital suficient

Inainte de a deschide coffee shop-ul, trebuie sa ai destui bani sa-ti acoperi cheltuielile incepand cu primele doua luni pana la patru. Trebuie sa ai bani sa platesti bunurile si serviciile, inclusiv angajatii.
Ca incepator, nu astepta ca profitul sa-ti acopere cheltuielile. In loc sa-ti calculezi costurile inceperii afacerii, iti poti creste veniturile. Fondurile insuficiente care nu-ti pot acoperi cheltuielile este motivul numarul unu din cauza caruia majoritatea coffee shop-urilor dau faliment inca din primul an.

4. Fii constient de calitate

Calitatea bunurilor si a serviciilor pe care tu le prezinti sau cu care iti servesti clientii inseamna enorm. Nu alege un produs pentru ca este ieftin, intrucat calitatea inferioara iti va crea o imagine neplacuta. Nu incepe afacerea cu produse ieftine, altfel ceilalti oameni vor crede ca nu ai nimic bun de oferit. Trebuie sa fii diferit de toti ceilalti concurenti de pe piata.

5. Fii consistent

Daca vrei ca bunurile si serviciile pe care le oferi sa fie de calitate superioara, trebuie sa verifici daca personalul tau iti respecta ordinele si le urmeaza intocmai. Daca personalul este dedicat jobului se va reflecta in intreaga imagine a cafenelei. Trebuie sa-ti creezi de asemenea relatii amicale cu furnizorii tai de cafea pentru a te asigura ca primesti cele mai bune produse.
In concluzie, nu trebuie sa uiti ca scopul principal al deschiderii unei cafenele este sa oferi servicii exceptionale clientilor si sa castigi bine de pe urma satisfacerii acestora. Noteaza-ti cuvintele: "Clienti satisfacuti".

INTERVIU Coffee 2 Go: Drumul parcurs de la idee la afacere de succes >>

Sursa: www.mytopbusinessideas.com


Tags: afaceriidei de afacericoffee shopoportunitati de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.06 din 5 - 72 voturi.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]