Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De ce sucurile naturale sunt din ce in ce mai apreciate

de Mihnea Dobre 24 Ian. 2011 3398
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Printre cele mai profitabile afaceri raman in continuare si cele cu fructe datorita faptului ca oamenii tin cont de proprietatile benefice ale consumului de fructe pentru organism. Fie ca sunt consumate de la un stand de sucuri sau servite intr-o restaurant, sucurile naturale de fructe sunt printre cele mai apreciate bauturi si din ce in ce mai multi romani sunt interesati de un stil de viata sanatos.

Sucurile naturale de fructe consumate in mod regulat imbunatesc sanatatea organismului, iar multe dintre acestea au proprietati curative. Vitaminele A, C, E, zincul si seleniul se numara printre cei mai importanti antioxidanti, ajutand organismul sa se mentina tanar si prevenind afectiunile inimii.

Aceste proprietati le au urmatoarele sucuri:

Sucul de rodie contine, pe langa antioxidantii deja mentionati, si calciu, fosfor, magneziu, fier si natriu. Este extrem de eficient in afectiunile sistemului cardiovascular, insa nu se recomanda celor care au ulcer.

Sucul de grepfrut contine un numar mare de vitamine din categoria B-urilor si sunt bune in protejarea organismului de microbi. In plus, sucul de grepfrut imbunatateste memoria, lupta impotriva cancerului de san si mentine pielea rezistenta.

Sucul de mure este cunoscut pentru efectele benefice in problemele cu ochii, dar si in lupta cu diabetul zaharat. Sucul de cirese contine vitamina A, necesara pentru santatea dintilor, ochilor si a pielii. Fierul si vitamina C din acest suc ajuta organismul sa lupte impotriva virusilor.

Sucul de acai contine pigmenti speciali, care previn imbatranirea si ajuta pielea. De asemenea, contin acizi grasi, care ajuta la activitatea normala a creierului si a intregului sistem nervos. Sucul de merisoare are un rol important in eliminarea toxinelor din corp, avand si efecte diuretice.

Sucul de portocale creste rezistenta organismului la gripa, inlatura oboseala, activeaza functiile creierului si intareste vasele de sange, in vreme ce sucul de mere trateaza ateroscleroza, ajuta in afectiunile ficatului, ale vezicii urinare, dar si in ale rinichilor.

In general, toate sucurile de fructe ajuta la detoxifierea organismului. Printr-un consum regulat de fructe si legume sub forma de sucuri naturale, organismul primeste cantitatea necesara de vitamine si minerale.

Demareaza acum afacerea ta cu sucuri naturale!



Tags: sucuri naturalefructeportocale

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afacere profitabila cu fructe si legume uscate

de Florin Amariei
24 Apr 2019
Romanii incep sa aprecieze din ce in ce mai mult lucrurile 100% naturale, asadar o afacere cu fructe si legume uscate poate fi profitabila!...

Merisoare, goji si aronia - fructe care te pot imbogati

de Ideideafaceri.ro
14 Sep 2018
Pregateste-ti viitoarea afacere profitabila si ramai in avantaj! Ai undeva la tara sau la margine de oras un petec de...

Cum sa iti dezvolti o afacere cu sucuri naturale

de Botezatu Razvan
28 Feb 2017
Afacerea Jiancom a luat nastere in 2003 si are ca obiectiv principal de activitate "Fabricarea sucurilor naturale din fructe si legume". Dupa 5 ani...

O noua afacere cu venituri de 100.000 de euro - shaormerie cu fructe de mare

de Idei de afaceri
14 Apr 2016
Si-a identificat ideea de afaceri cu o simpla cautare pe Google si a deschis initial un restaurant cu preparate din raci. Apoi, in urma cu cca. o...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]