Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Deschide-ti o croitorie chiar la tine acasa

de Alexandra Popescu 29 Dec. 2017 18331
4.47 din 78 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Croitoria dateaza din cele mai vechi timpuri, oamenii au tot timpul nevoie de haine, de modificarea unei rochii sau de cusut. Asa ca o astfel de afacere este binevenita, atat timp cat te pricepi la ceea ce faci.

Sunt foarte multe femei care merg la croitoreasa pentru a-si face rochii sau pentru a-si stramta anumite haine. Unele merg la croitoreasa pentru orice. Este adevarat ca o rochie croita fata de o rochie cumparata dintr-un magazin de lux este mult mai ieftina. Sunt multe doamne care vad un model intr-o revista si se duc la croitorul lor favorit sa i-o confectioneze, ba chiar sa o faca mai frumoasa si sa ii adauge un strop de unicitate.

Daca stii sa cosi la masina, esti pasionat de moda si iti place sa iti faci singur haine, iti poti face un atelier de croitorie chiar la tine acasa. Ai nevoie de o masina de cusut, material, pasiune si timp. Pentru cei care nu au o masina de cusut, costurile se pot ridica. Insa, tot profitul iti revine si faci totul atunci cand tu poti sau iti planifici programul in functie de timpul tau.

Pentru un atelier de croitorie la domiciliu vei avea nevoie de bani pentru o masina de cusut si pentru anumite material. Gandeste-te ca cei care vin la tine sa le confectionezi haine vor da banii pentru material, ceea ce pe tine te va ajuta. Este bine sa ai si tu unele pe stoc, pentru ca va mai veni cineva cu o ruptura sau cu o modificare care necesita material si nu poti alerga atunci dupa asta.

Cel mai frumos este atunci cand iti faci singur haine. Le poti vinde ca proprie creatie sau, de ce nu, poti deveni un mic designer care promite multe pe piata modei. De obicei, pentru un astfel de atelier ai nevoie de o camera speciala pentru asta, pe care o ai la tine in locuinta. Acolo iti organizezi totul asa cum trebuie, ca sa nu fie o harababura si sa nu mai intelegi nimic din ce ai si ce trebuie sa mai achizitionezi.

Daca vrei sa faci din asta si o afacere, poti sa iti faci, pentru inceput, un site unde iti promovezi articolele, unde au preturi, poze si descriere. Astfel, clientul stie totul despre produse. Mai ai nevoie de o fata care sa arate bine, pentru a le imbraca cand le faci poze. Fata poate sa fie o prietena sau chiar tu. Apoi, incepi promovarea site-ului. Poti sa faci un sistem prin care sa livrezi la domiciliu.

Estimativ, investitia ta va ajunge undeva la 2.000 de lei pentru inceput, asta daca iti cumperi o masina de cusut mai scumpa. Ulterior, dar nu imediat, iti vei scoate banii prin clientii tai, mai ales daca esti bun in ceea ce faci, te dedici si faci totul cu profesionalism. Lucrurile si afacerile care sunt facute doar ca sa fie nu vor avea un viitor prosper.

Aceasta este inca una din multele idei ale afacerilor la domiciliu care ii ajuta pe incepatori sa se extinda si sa isi da seama in ce consta, de fapt, inceputul unei mici afaceri.

Dupa ce a lucrat timp de sapte ani in domeniul HR si alti sapte in contabilitate, Aida Stanescu in varsta de 40 de ani a inceput propria afacere cu un mic atelier de croitorie. Pasiunea pentru cusut a mostenit-o de la mama sa, si in 2012 a deschis atelierul numit Aida Design. Afla aici povestea afacerii >>


Tags: idei de afacerioportunitati de afacericroitorieafaceri la domiciliusfaturi

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.47 din 5 - 78 voturi.

Articole conexe

Afaceri la domiciliu. Beneficiile administrarii unui business de acasa

de Idei de afaceri
30 Ian 2024
Exista beneficii importante si unul dintre acesta se refera la cheltuieli reduse in comparatie cu cele necesare pentru inchirierea sau achizitionarea...

Idei profitabile de afaceri la domiciliu

de Idei de afaceri
18 Apr 2023
Daca intrati intr-un supermarket sau in orice magazin de dimensiuni relativ mari, veti observa la vanzare niste produse simple si foarte atragatoare:...

Promovarea afacerii. Trucuri si sfaturi pentru vanzarile pe Amazon

de Idei de afaceri
19 Iul 2022
Amazon.com este cel mai mare magazin de comert electronic din lume. Aici se poate gasi cea mai mare concurenta posibila. Deoarece rareori se gaseste...

Idei de afaceri pentru vara cu bani putini

de Florin Amariei
10 Iun 2021
Daca vrei sa devii antreprenor si sa incerci sa fii propriul tau sef in aceasta vara, avem cateva idei de afaceri cu bani putini care ti s-ar putea...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]